Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı'na yeniden seçilen Veli Altınkaya'yı oda başkanları ve kurum temsilcileri ziyaret ederek 'Hayırlı olsun' dileklerinde bulundu.
İlk ziyaret Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Ömer Gülsoy ve yönetimi tarafından gerçekleştirildi. Veli Altınkaya, cemiyetin bazı programlarında destek veren dernek yöneticilerine teşekkür etti.
Özellikle yerel basının Kayseri'de çok önemli olduğunu vurgulayan Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı Ömer Gülsoy, "Görevinize yeniden seçilmeniz nedeniyle sizi tebrik ediyorum" diye konuştu.
Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mehmet Kır ise, Sosyal Güvenlik Haftası'nın başladığını belirterek, hafta boyunca düzenledikleri etkinlikler hakkında bilgiler verdi.
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Alan da Veli Altınkaya'yı ziyaret ederek 'Hayırlı olsun' dileklerinde bulundu.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz