AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, CHP Çukurova İlçe Başkanlığına seçilen Haşmet Biçer’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
CHP Çukurova İlçe Başkanı Haşmet Biçer, 1994-1999 döneminde Ziyaettin Yağcı'nın ANAP’tan kendisin de CHP’den Seyhan Belediyesi’nde meclis üyesi olarak görev yaptıklarını hatırlattı.
Yağcı da Haşmet Biçer’i yakından tanıdığını, Seyhan Belediyesi meclisi üyeliği döneminde başarılı hizmetler verdiklerini kaydetti ve Haşmet Biçer’e yeni görevinde başarılar dileğinde bulundu.
CHP Çukurova İlçe Başkanlığında gerçekleşen ziyarette başta Çukurova ilçesi, Adana ve ülke sorunları hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz