YURTHABER

Yalova
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yalova milletvekillerinden müjdeli haberler

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ile AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol’un girişimleriyle Sağlık Bakanlığı tarafından Altınova’ya 2 önemli hizmet geliyor.AK Parti Yalova milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol,Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İnceöz ile yaptığı görüşmede Yalova’da gerçekleştirilen yatırımlar ve kentin sağlık alanındaki ihtiyaçlarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundular.

Yalova milletvekillerinden müjdeli haberler

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ile AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol’un girişimleriyle Sağlık Bakanlığı tarafından Altınova’ya 2 önemli hizmet geliyor.
AK Parti Yalova milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol,
Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İnceöz ile yaptığı görüşmede Yalova’da gerçekleştirilen yatırımlar ve kentin sağlık alanındaki ihtiyaçlarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundular. Yapılan görüşmede Altınova’ya 2 önemli tesisin yapılması sözü aldılar.
Nüfusu 30 bine ulaşan Altınova’da yeni kurulacak olan İlçe Sağlık Müdürlüğü için İlçe Sağlık Müdürlüğü Hizmet Binası, 112 Acil İstasyonu ve Aile Sağlığı Hizmet Binasından oluşan 3 birimin yer alacağı Entegre Sağlık Tesisi yapılmasına karar verildi.
AK Parti Yalova milletvekilleri Büyükgümüş ve Akyol; Altınova Devlet Hastanesi Bahçesine, Acil Servis Yönetmeliği’ne uygun birinci seviye acil servis hizmet binası ve Entegre Sağlık Tesisi yapımı sözünü, Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İnceöz’den aldılar.
Altınova’ya yapılması planlanan içerisinde 3 tesisin yer alacağı Entegre Sağlık Tesisi ve birinci seviye acil servis hizmet binasının çalışmalarına en kısa zamanda başlanacağını ifade eden milletvekilleri Büyükgümüş ve Akyol, “Bu önemli yatırımları ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya, AK Parti Yalova İl Başkanımız Sayın Muğlim Bağatar’a ve Sağlık Yatırımları Genel Müdürümüz Sayın Hüseyin İnceöz’e Yalova’mız adına teşekkür ederiz” diye konuştular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler