YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yavuz’dan Taş’a ‘hayırlı Olsun’ Ziyareti

Şanlıurfa İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, tekrar başkanlığa seçilen Şanlıurfa Serbest Muhasebeciler ve Mali...

Yavuz’dan Taş’a ‘hayırlı Olsun’ Ziyareti

Şanlıurfa İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, tekrar başkanlığa seçilen Şanlıurfa Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Nihat taş’ı ziyaret ederek ‘Hayırlı olsun’ dileğinde bulundu.

Şanlıurfa İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, bir süre önce yapılan Muhasebeciler Odası Başkanlığı seçimlerinde yeniden başkanlığa seçilen Şanlıurfa Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Nihat Taş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Nihat Taş’a yeni dönemde başarılar dileyen Yavuz, yeni yönetimi de kutladı. Sivil toplum kuruluşlarının önemine de değinen Yavuz, “Sivil toplum kuruluşları, demokrasinin olmazsa olmazıdır” dedi.

Şanlıurfa Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Nihat Taş da, ziyaretten dolayı İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz’a teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler