YURTHABER

Eskişehir
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yeni kredi paketi önemli bir kaynak sağlayacak

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş, yeni açıklanan KOBİ Değer Kredi paketi ile ilgili açıklamalarda bulundu.ESO Yönetim Kurulu Başkanı Kesikbaş, KOBİ Değer Kredi paketi ile imalatçı ve ihracatçı firmalara önemli bir kaynak sağlandığını söyledi.

Yeni kredi paketi önemli bir kaynak sağlayacak

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Kesikbaş, yeni açıklanan KOBİ Değer Kredi paketi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
ESO Yönetim Kurulu Başkanı Kesikbaş, KOBİ Değer Kredi paketi ile imalatçı ve ihracatçı firmalara önemli bir kaynak sağlandığını söyledi. Başkan Kesikbaş yaptığı açıklamada, "Devletimiz sanayicinin sesini duydu. İhracat ve üretim yapan sanayicilerimiz başta olmak üzere 1 milyon TL, aylık 1.54 faiz ve 6 ay ödemesiz 36 ay vadeli kredi imkânı sağlandı. Bu sayede KOBİ’lerin krediye ulaşma imkânı artarken, sanayimize de bir hareket gelecek. Bakanımız Berat Albayrak’ın açıkladığı ve 13 bankanın katılımı ile uygulamaya geçen KOBİ Değer Kredisi destek paketinden yıllık cirosu 25 milyon TL’nin altındaki KOBİ’ler faydalanacak ve uygun şartlarda finansman desteği sağlanacak. Kredi ile imalat ve ihracat sektöründeki işletmelere azami 1 milyon TL, diğer ticaret ve hizmet sektöründeki firmalara da azami 500 bin TL’lik kredi verilecek” diye belirtti.
Söz konusu Kredi Paketi’nin KOBİ’lerle birlikte 40 bine yakın işletmeye verilecek olmasının reel sektörde olumlu karşılandığını da açıklamalarına ekleyen Kesikbaş, bu sayede krediye ulaşma imkanın hem arttığını hem de kolaylaştığını ifade etti. Enerji ve istihdam alanlarının peşi sıra uygulamaya konan bu kredi desteği ile 2019’a umutlu başladıklarını dile getiren Kesikbaş, KOBİ Değer Kredi paketi için emeği geçenlere teşekkür ettiklerini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler