Yozgat'ın Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Yerköy'de Eğitimde başarı seviyesini yükseltmek için herkesin üzerine düşen görevi yapacağını söyledi.
Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale başkanlığında ilçe eğitim değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya Kaymakam Gale'nin yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Doğan Genç, şube müdürleri ve ilköğretim ve ortaöğretim okulu müdürleri katıldı. Eğitimde yaşanan sorunlar, eğitim seviyesi ve istenilen hedeflere ulaşılması noktasındaki çalışmalar ve ilçe genelinde hizmet veren okulların ihtiyaç ve eksikliklerin görüşüldüğü toplantıda Kaymakam Gale, ilçe eğitim başarı seviyesinin yükseltilmesi için gereken ne ise onu yapmak istediklerini belirterek, "Özellikle eğitimde okul, öğrenci ve veli ilişkilerinin yükseltilmesi, herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapması gerekir. Yerköylü çocuklarımız eğitimde başarıyı hak etmektedirler. Bu sebeple öğretmenlerimiz daha fazla gayret, emek, zaman ve alın teri döktüğünüz zaman göreceğiz ki Yerköy İlçemizde eğitim de başarımız kat ve kat artacaktır" dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz