YURTHABER

Samsun
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yılmaz: “31 Mart’ta demokrasi zaferi yaşanacak"

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 31 Mart’ta halkın büyük teveccühü ile sandıkta yeni bir demokrasi zaferinin yaşanacağını söyledi.Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü.

Yılmaz: “31 Mart’ta demokrasi zaferi yaşanacak"

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 31 Mart’ta halkın büyük teveccühü ile sandıkta yeni bir demokrasi zaferinin yaşanacağını söyledi.
Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü. 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Cumhur İttifakı adaylarının çalışmaları devam ederken AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba ilçesindeki programlara katıldı. Yılmaz, Seçim Koordinasyon Merkezinde teşkilat üyeleriyle gerçekleşen toplantının ardından, Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
Cumhur İttifakı Adayı Halit Doğan, AK Parti İlçe Başkanı Taner Özden ve teşkilat üyelerinin katıldığı programda esnaf ve sivil toplum kuruluşları ziyaretlerinin ardından akşam saatlerinde Ağcagüney Mahallesi’nde halk buluşması gerçekleştirildi.

"Karşımızda yıkım zihniyetinde olanlar var"
Programlarında açıklamalarda bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 31 Mart tarihinde kirli oyunlarla kurulan tüm tezgahların sandıkta bozulacağına dikkat çekti. Cumhur İttifakı’nın karşısında kurulan sözde ittifakların hiç bir ortak noktalarının olmamasına rağmen görünüşte birlikte hareket etmeye çalışmalarının anlamının çok iyi düşünülmesi gerektiğini vurgulayan Milletvekili Yılmaz, "Türkiye Yeni Kapı ruhu ile büyük bir uzlaşma, birliktelik, el ele verme, gönül gönüle olmanın yol haritasını oluşturdu. Cumhur İttifakı, büyük güçlü Türkiye için yola çıktı. Ama bakıyoruz ki, karşımızda amaçları belli belirsiz, yıkım siyasetinden oluşan zihniyet duruyor. Yıllardır sandıkta büyük bir demokrasi zaferi yaşanarak bunlara gereken dersler verildi. 31 Mart’ta halkımızın büyük teveccühü ile sandıkta yeni bir demokrasi zaferi yaşanacak. Türkiye yerelde de gücüne güç katacak. Cumhur İttifakımızın adayları büyük bir sorumluluk, hassasiyet, hizmet aşkıyla seçmenlerimizin karşısında. Tek dertleri halkına vatanına hizmettir. Bu aşk, halkımızın büyük desteği ile karşılık bulacaktır” dedi.

Yılmaz: “31 Mart’ta demokrasi zaferi yaşanacak

Yılmaz: “31 Mart’ta demokrasi zaferi yaşanacak

Yılmaz: “31 Mart’ta demokrasi zaferi yaşanacak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler