Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, Kültür ve Sanat Merkezi tarafından düzenlenen 'Nobedaré deré biheşté' (Cennet Kapısının Bekçisi) adlı tiyatro oyunu yoğun ilgi gördü.
Daha önce oynanması planlanan ve teknik eksikliklerden dolayı ertelenen 'Nobedaré deré biheşté' adlı tiyatro oyunu Gever Kültür ve Sanat Merkezi bahçesinde oynandı.
İnsanlık adına dilenen bir dilencinin mücadelesini anlatan ve yazarlığını Kemal Orgun, oyunculuğunu ise Şevki Uçer ile İdris Yakış’ın yaptığı oyun vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Küçükten büyüğe birçok kişinin izlediği tiyatro oyunu yaklaşık iki saat sürdü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz