Şanlıurfa’nın Ceylanpınar Ziraat Odası Başkanı Ali Uçar, elektrikte yaşanan sıkıntının giderilmesi için yetkililerden yardım istedi.
Ceylanpınar Ziraat Odası Başkanı Ali Uçar, ilçe merkezi ve köylerinde meydana gelen elektrik dalgalanmalarının çiftçiler için önemli zararlar teşkil ettiğini ifade ederek yetkililerden elektrik kesintilerine yönelik acil çözüm üretmelerini istedi. Köy muhtarları ve köylüler ile birlikte DEDAŞ Ceylanpınar Şube Şefliğini ziyaret eden Uçar, yetkililerden elektrik kesintileri hakkında bilgiler aldı. Yetkililer, elektrik kesintilerinin çözüme kavuşmasına ilişkin çalışmaların son sürat devam ettiğini ifade etti.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz