YURTHABER

Zonguldak
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zonguldak Valiliği’nden ’dolandırıcılık’ uyarısı

Zonguldak Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü tarafından yardım sever vatandaşlara uyarılarda bulundu.Zonguldak Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü tarafından son zamanlarda art niyetli kişi ya da kişilerin tekerlekli- akülü engelleri arabası, tedavi gören hastaya yardım parası talebinde bulunan kişi ya da kişilere itibar edilmemesi konusunda uyardı.

Zonguldak Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü tarafından yardım sever vatandaşlara uyarılarda bulundu.
Zonguldak Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü tarafından son zamanlarda art niyetli kişi ya da kişilerin tekerlekli- akülü engelleri arabası, tedavi gören hastaya yardım parası talebinde bulunan kişi ya da kişilere itibar edilmemesi konusunda uyardı. Zonguldak Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada “Son günlerde valiliğimizin adı kullanılarak art niyetli bazı kişilerce telefonla ya da sahte elektronik imzalı yazıyla kaymakamlıklarımızdan, resmi kurumlarımızdan, vatandaşlarımızdan ve özellikle iş adamlarımızdan tekerlekli- akülü engelli arabası alımı, hastanelerde tedavi gören hastaya yardım yapılacağı ve benzeri yaklaşımlarla yardım adı altında para talebinde bulunulduğu duyumları alınmaktadır. Bu konuda yardımsever vatandaşlarımızın iyi niyetlerinin istismar edilmesini önlemek ve herhangi bir mağduriyet yaşanmamasını sağlamak amacıyla bu tür yardım taleplerine karşı dikkatli olunması, asla itibar edilmemesi ve ivedilikle emniyet birimlerine haberdar edilmesi önem arz etmektedir” denildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler