Twittera Girilemiyor Haberleri

ÖSYM ÇÖKTÜ MÜ SON DAKİKA! ÖSYM YKS tercih sonuçları ekranına neden girilemiyor? ÖSYM e-Devlet girişi ekranı

'ÖSYM çöktü mü?' ekranı YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından gündem oldu. Sınav sonucunu öğrenmek isteyen milyonlarca aday ÖSYM sınav sonuç ekranına giriş yapmaya çalışıyor. Fakat YKS tercih sonuçları sayfasına ulaşılamıyor. Peki, ÖSYM ÇÖKTÜ MÜ? ÖSYM YKS tercih sonuçları ekranına neden girilemiyor? ÖSYM e-Devlet girişi ekranı

Haber 2023-08-19 23:53:16
yks

Twitter çöktü mü? Twitter neden açılmıyor? Peş peşe gelen şikayetlerden sonra sorunun kaynağını Cüneyt Özdemir açıkladı

Son dakika bilgisine göre, bazı kullanıcıların sosyal medya platformu Twitter'a giriş yapamadığı rapor edildi. Çok sayıda kullanıcı "Twitter çöktü mü?" sorusunun yanıtını araştırıyor. Kullanıcı raporları ise Twitter'da problemlerin olduğuna işaret ediyor. Küresel bazda bir sorun söz konusu değil gibi görünüyor. 'Twitter çöktü mü? Twitter'a neden girilemiyor?' sorularının yanıtı merak edilirken gazeteci Cüneyt Özdemir konu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Haber 2023-02-08 17:38:54

e-Devlet çöktü mü, neden girilemiyor? 28 Kasım 2022 Pazartesi e-Devlet'te erişim sorunu!

e-Devlet ile ilgili son dakika gelen bilgilere göre; TC kimlik numarası ve şifre ile uygulamaya giriş yapmak isteyen çok sayıda vatandaş erişim sorunu yaşıyor. Bazı Twitter kullanıcıları sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlarla yaşanan duruma isyan etti. Peki, e-Devlet çöktü mü, e-Devlet'e neden giriş yapılmıyor? İşte ayrıntılar...

Haber 2022-11-28 11:25:06

TİKTOK ÇÖKTÜ MÜ? TikTok'a neden girilemiyor? Sorunun sebebi netleşti!

TikTok'ta yaşanan erişim sorununun nedeni belli oldu. Birçok kişi sosyal medyada paylaşımda bulunarak, uygulamaya giriş yapamadıklarını belirtti. Konuyla ilgili Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'ndan (BTK) resmi açıklama yapıldı. Peki TikTok çöktü mü, neden yavaşladı? TikTok'a neden girilemiyor? İşte konuya ilişkin yapılan açıklamanın detayları...

Haber 2022-11-14 07:26:39

Twitter neden yavaşladı, çöktü mü? İstiklal Caddesi patlama sonrası Twitter'a girilemiyor

Milyonlarca kullanıcısı olan sosyal medya platformlarının başında gelen Twitter'da erişim sorunu yaşandığı iddia edildi. Twitter'daki yavaşlığın sebebi merak edilmeye başlandı. Peki Twitter çöktü mü, neden yavaşladı? 13 Kasım Twitter'a neden girilemiyor? İşte detaylar...

Haber 13-11-22 23:19

TDK Sözlük çöktü mü? Sozluk.gov.tr’ye neden girilmiyor?

TDK Sözlük çöktü mü, neden girilemiyor? Sozluk.gov.tr neden açılmıyor? Türk Dil Kurumu'nun resmi sitesi sozluk.gov.tr'ye giriş yapmakta zorluk yaşanıyor. TDK Sözlük sitesine erişim sağlanamıyor. TDK Sözlük sitesinin neden açılmadığı merak ediliyor. Peki Sozluk.gov.tr çöktü mü, TDK Sözlük neden açılmıyor?

Haber 07-07-21 14:23

Akbank: Dijital sistemlere dünden beri girilemiyor, banka 'Siber saldırı söz konusu değil' diyor

Türkiye'nin en büyük bankalarından Akbank'ın dijital sistemlerine ve bankacılık hizmetlerine iki gündür erişilemiyor. Ana bilgisayarda yaşanan sorun nedeniyle müşterilere hizmet verilen tüm kanalların bu sorundan etkilendiğini açıklayan banka, herhangi bir siber saldırının söz konusu olmadığını duyurdu.

Haber 07-07-21 14:13

Büyükada Rum Yetimhanesi her an çökebilir

Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise ikinci büyük ahşap yapısı olma özelliğini taşıyan ve 57 yıldır kurtarılmayı bekleyen Büyükada Rum Yetimhanesi'nin 7 ay önce ilk adımı atılan restorasyonu aradan geçen süreye rağmen başlamadı. Fener Rum Ortodoks Patrikhanesi'nce 50 yıl sonra mülkiyeti geri alınan yetimhanenin çatısı ile zemininde çökmeler yaşanıyor. Tarihi binanın her an yerle bir olma ihtimali olduğu için, bahçesine dahi izinsiz girilemiyor.

Haber 16-05-21 13:23

Kadınlar yine küfürsüz de komik olunabileceğini kanıtladı! İşte haftanın en çok güldüren tweetleri!

Ülkemizde mizahın olmazsa olmazının argo konuşmak olduğu düşünülüyor genelde. Bunun doğru olmadığını ise twittera girdiğimizde çok net görebiliyoruz. Bu hafta yine bazı kadın arkadaşlarımız bizi gülmekten kırdı geçirdi. İşte bizi güldüren kadınların tweetlerinden birkaç örnek...

Haber 17-04-21 16:12

Arabayla girilemiyor, toprağın 2 metre altında! Kaçak kazı sırasında 1500 yıllık mozaik bulundu

İzmir'in Aliağa ilçesindeki kaçak kazı operasyonunda yaklaşık 1500 yıllık mozaik ile birlikte Roma döneminde inşa edilmiş bir manastır bulundu. Sarmaşık motifleriyle süslenmiş eserin üstündeki, mozaiği 'kilisenin ihtiyar heyetinden bir erkeğin ailesinin esenliği için yaptırdığına' ilişkin yazı dikkati çekti.

Haber 03-04-21 13:33

Gmail erişim sorunu... Google Drive ve gmail çöktü mü? Gmail'e neden girilmiyor?

Son dakika.. Google Drive ve gmail çöktü mü araştırılıyor. Bugün sabah itibari ile bazı mail adreslerinde yaşanan giriş yapamama sorunu genel bir sorun haline geldi. Gmail ve Drive'a neden girilemiyor? Gmail ve Drive'a sayfasına girmeye çalışanlar bir hata mesajı ile karşılaşıyor. Bugün saat 14:50'den itibaren başlayan Gmail ve Drive'a erişim sorunu halen devam ediyor. Peki Youtube nasıl kullanılır?

Haber 14-12-20 15:06

Google servisleri çöktü mü? YouTube çöktü mü? Google servislerine erişim sorunu yaşandı!

Video paylaşım sitesi YouTube başta olmak üzere Google hizmetlerinde erişim sorunu yaşandı. Sosyal medyada kullanıcılar 'YouTube çöktü mü? YouTube'a neden girilemiyor?' sorularına yanıt ararken, Google'dan açıklama geldi.

Haber 14-12-20 14:57

Arguvan’da HES kodsuz kurumlara girilemiyor

Malatya’nın Arguvan ilçesinde kamu kurum ve kuruluşunda işi olanlar HES kodu olmadan içeriye alınmıyor.Arguvan İlçe Kaymakamı Gökhan Dolaş, Malatya il Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan karar gereği, Arguvan’da da korona virüs vaka gözlenmesi sonucunda tüm kamu kurum ve kuruluşlarına girmek için HES kodu zorunluluğu getirildiğini hatırlatarak, “Vatandaşlara bugünden itibaren HES kodunun olup olmadığı soruluyor.

Yurthaber 28-09-20 12:51

NTO’ya maskesiz veya yüksek ateşle girilemiyor

Aydın’da sorumluluk alanı en geniş Oda olarak bilinen Nazilli Ticaret Odası, 12 komite ve 4 bin 300 üyesi ile bölgenin ekonomisinin canlanması ve ihracatın artması için çalışmalarını sürdürürken bir yandan da son teknolojiyi hizmetlerinde de kullanıyor.

Yurthaber 25-09-20 16:00

Instagram çöktü mü? Instagram'a neden girilemiyor? Instagram neden açılmıyor?

Instagram çöktü mü? Sosyal medya platformu Instagram'da 'Akış yenilemedi' hatasıyla karşılaşılıyor. Kullanıcılar "Instagram çöktü mü? Instagram'a neden girilemiyor? Instagram neden açılmıyor?" sorularının yanıtlarını merak ediyor. İşte Instagram'daki problem ile ilgili detaylar...

Haber 17-09-20 21:16

Vodafone internet çöktü mü? Vodafone’da internette erişim sorunu!

Vodafone internet çöktü mü? Türkiye genelinde kullanıcılar Vodafone internete erişim sıkıntısı yaşıyor. Çok sayıda kullanıcı 'Vodafone internet çöktü mü?' , 'Vodafone internete neden girilemiyor?' sorularının yanıtlarını merak ediyor.

Haber 28-07-20 21:24

Instagram çöktü mü? Instagram, sunucuları nedeniyle mi çöktü? Instagram'a neden girilemiyor?

Instagram çöktü mü? Instagram, sunucuları nedeniyle mi çöktü? Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı Instagram'a giriş yapamadığı mesajlarını paylaştı. Ayrıca Facebook kullanıcıları da fotoğraf yükleme sorunuyla karşılaşıyor. Facebook Twitter'dan yaptığı açıklamada "Sorunu en kısa zamanda çözmek için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Trend 13-03-19 20:01

Veba salgını Musul'u kasıp kavuruyor

Türkmeneli Dernekler Federasyonu Başkanı Dr. Aydın Beyatlı: - "DEAŞ, Musul'da yüzlerce insanı öldürüp göllere ve su kuyularına attı. Suda zamanla çürüyen bu cesetlerden veba salgını baş gösterdi ve adeta kenti kasıp kavuruyor. DEAŞ, Musul'dan çekildi ama mikrobu kaldı, hem de çok tehlikeli mikrobu" - "Kuyuların diplerinde yüzlerce ceset... 1-2 yıl geçmesine rağmen belli bölgelere hala girilemiyor. Bu mikroplar Musul'u çok yakından etkilemektedir"

Haber 23-02-19 12:23

Veba salgını Musul'u kasıp kavuruyor

Türkmeneli Dernekler Federasyonu Başkanı Dr. Aydın Beyatlı: - "DEAŞ, Musul'da yüzlerce insanı öldürüp göllere ve su kuyularına attı. Suda zamanla çürüyen bu cesetlerden veba salgını baş gösterdi ve adeta kenti kasıp kavuruyor. DEAŞ, Musul'dan çekildi ama mikrobu kaldı, hem de çok tehlikeli mikrobu" - "Kuyuların diplerinde yüzlerce ceset... 1-2 yıl geçmesine rağmen belli bölgelere hala girilemiyor. Bu mikroplar Musul'u çok yakından etkilemektedir"

Yurthaber 23-02-19 12:20

Muhtarlık binasına çamurdan girilemiyor

Bilecik merkez Hürriyet Mahallesi muhtarlık binasına giden ve yerdeki çamurla cebelleşmek zorunda vatandaşlar bu duruma tepki gösterdiler.Bilecik merkez Kayı Boyu Cami altında bulunan muhtarlık binası girişi ve 20 metrelik yürüyüş yolu, yağan yağmur sonrası her defasında çamur olması muhtarla işi olan vatandaşları zor durumda bırakıyor.

Yurthaber 13-12-18 12:35

Yemek Sepeti'ne neden girilemiyor? Yemek Sepeti'nden açıklama

Milyonlarca kişinin kullandığı, online yemek siparişi sitesi Yemek Sepeti'ne erişim sağlanamıyor. Giriş yapılamamasının ardından sosyal medyada çok sayıda kullanıcı, 'Yemek Sepeti'ne neden girilmiyor, Yemek Sepeti çöktü mü, Yemek Sepeti ne zaman açılacak?' sorularını soruyor.

Haber 16-09-18 12:51

Instagram çöktü mü? Instagram'a neden girilemiyor?

1 milyar aktif kullanıcıya sahip Instagram'a erişim sağlanamıyor. Dünyanın en çok kullanılan mobil fotoğraf platformu Instagram'a girmeye çalışan kullanıcılar "Bir hata meydana geldi" uyarısı alıyor.

Haber 04-09-18 00:12

Facebook ve Instagram çöktü mü?

Facebook'a ve Instagram'a girilemiyor. Kullanıcılar Facebook'a ve Instagram'a neden girilemediğini merak ediyor. Facebook ve Instagram erişim engeli neden kaynaklı? Facebook ne zaman açılacak? Çok sayıda kullanıcı Facebook'a ve Instagram'a neden girilemiyor sorusunun cevabını aramaya başladı.

Haber 11-10-17 19:11

Facebook ve Instagram'a neden girilemiyor? Dünya genelinde erişim sorunu

Sosyal medya platformlarına erişim sıkıntısı yaşanıyor. Birçok kullanıcı Facebook ve Instagram'a neden girilemiyor sorusuna yanıt ararken, saat 16.00'dan itibaren erişim sıkıntısının dünya genelinde yaşandığı öğrenildi. BTK Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan, yaşanan sorunla ilgili Twitter'dan açıklama yaptı.

Haber 26-08-17 17:16

Instagram çöktü mü? Instagram'a neden girilemiyor? Instagram erişim problemleri yaşıyor! Problem sunucularda

Instagram çöktü mü? Instagram, sunucuları nedeniyle mi çöktü? Instagram, sunucu kaynaklı bazı sorunlar yaşıyor. Twitter'dan resmi açıklama gelmese de yaşanan Instagram bağlantı sorunları sunucu sorunlarını işaret ediyor.

Haber 16-05-17 23:21

Wikipedia neden kapandı? İşte Vikipedi engeline dair ilk açıklamalar...

Wikipedia’ya erişim engeli geldi! Turkeyblocks tarafından duyurulan engelleme sonrası Wikipedia’ya bu sabah 08:00'den bu yana girilemiyor.

Haber 29-04-17 10:14

II. Abdülhamid'in torununun sitesine Cuma namazı saatinde girilemiyor

Nihan Osmanoğlu'nun Osmanlı ürünleri sattığı internet sitesi Cuma namazı saatinde hizmet vermiyor.

Haber 30-01-17 19:39

Kartepe Eşme'de Sel Suları Yüzünden Birçok Eve Girilemiyor

- KOCAELİ bölgesinde dün öğlenden sonra başlayan ve lokal olarak bazı bölgelerde aralıklarla şiddetlenen sağanak yağmur sele neden oldu.

Yurthaber 24-06-15 14:54

Kartepe Eşme'de Sel Suları Yüzünden Birçok Eve Girilemiyor (2)

HASAR TESBİTİ İÇİN 5 EKİP OLUŞTURULDU Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu sel baskınlarının yaşandığı Kartepe İlçesi'nin Acısu, Eşme ve Uzunçiftlik mahallelerini

Yurthaber 24-06-15 13:45

Kartepe Eşme'de sel suları yüzünden birçok eve girilemiyor

Kocaeli bölgesinde dün öğlenden sonra başlayan ve lokal olarak bazı bölgelerde aralıklarla şiddetlenen sağanak yağmur sele neden oldu.

Haber 24-06-15 13:07

Kartepe Eşme'de Sel Suları Yüzünden Birçok Eve Girilemiyor

Ergün AYAZ-Orhan UZUN/KARTEPE İstanbul'un Anadolu Yakası'nda etkisini gösteren sağanak yağış, öğlenden sonra da   Kocaeli'ni vurdu. Merkez ilçe İzmit'in yanı sıra Gölcük,

Yurthaber 24-06-15 13:07

Facebook Çöktü!

Bu sabah saatlerinden itibaren Facebook'a girilemiyor.

Trend 27-01-15 08:40

Yerli Twittera Ilgi Arttı

KAYSERİ (AA) - Telekomünikasyon İletişim Başkanlığının (TİB)  mahkeme kararları uyarınca, vatandaşların kişilik haklarının ihlalinin önüne geçmek amacıyla Twitter'a tedbir amaçlı iletişim engeli koymasının ardından, Kayserili

Yurthaber 21-03-14 14:52

Twitter kur üzerindeki baskıyı arttırdı

İç gerilimin artması ve twittera gelen yasak sonrasında Türk Lirası üzerinde gerilim artıyor.

Finans 21-03-14 08:55

Gercüş’te Spor Sahasına Çamurdan Dolayı Girilemiyor

Batman’ın Gercüş ilçesinde yapımı tamamlanan sentetik çim sahaya çamurdan dolayı girilemediği belirtildi.Yaklaşık 5 ay önce...

Yurthaber 10-12-13 12:01

Prof.dr.günşen, “hücre Evlerine Bile Çat Kapı Girilemiyor”

Prof.Dr. Ahmet Günşen, “Hücre evlerine bile çat kapı girilemezken, öğrenci evlerine girilebilmesi kabul edilemez” dedi.Trakya...

Yurthaber 16-11-13 14:58

O da twittera soyundu

Şarkıcı Hilal Cebeci internette yarı çıplak fotosuyla şok etkisi yarattı.

Magazin 04-07-11 08:08

Karneler tehlikeye mi girdi?

15 milyona yakın ilk ve ortaöğretim okulu öğrencisi ve onbinlerce öğretmen bugün başlayacak yarıyıl tatilinin heyecanını yaşarken, teknik bir arızadan dolayı e-okul sistemine girilemiyor.

Haber 21-01-10 15:49