MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Arda Turan'ın 5 milyon liralık sarayı

İspanya'da Futbol hayatına devam eden Arda Turan, Madrid'deki villasının bir benzerini İstanbul'da yaptırdı. Arda Turan'ın Bahçeköy'deki villasına Bahçeköy'de 5 milyon lira yatırım yaptığı öğrenildi.

Arda Turan, sık sık Türkiye'ye gelmeye başlayınca konaklamak için kendisine bir alternatif oluşturdu. İstanbul'da sürekli ailesinin evinde kalan yıldız futbolcu, bir süre önce Bahçeköy'de 5 milyon liraya aldığı evi yeniden dekore ettirdi. Geniş bir arazi üzerindeki iki katlı villanın bahçesine büyük bir havuz yaptıran Turan, ayrıca eğlenceli vakit geçirmek için de bahçeye basketbol, tenis ve futbol alanı inşa ettirdi.

ARDA TURAN KİMDİR?

30 Ocak 1987'te doğan Arda Turan, Atlético Madrid ve Türkiye Millî Takımı forması giymektedir. Futbola henüz 8 yaşındayken, doğup büyüdüğü Bayrampaşa'nın Altıntepsi mahallesindeki amatör bir takım olan Altıntepsi Makelspor'da başlayan yıldız Futbolcu, 12 yaşındayken, Galatasaray'a transfer olmuştur. İlk resmi maçını Ankaragücü'ne karşı oynayan Arda Turan, bu maçta hem kulüp kariyerindeki hem de Süper Lig'deki ilk golünü atmıştır. 2011 yılının Ağustos ayında, €12.000.000 bonservis ücreti karşılığında İspanyol kulübü Atlético Madrid'e transfer olmuştur. 2014 yılında, Şampiyonlar Ligi yarı finalinde attığı gol ile takımının finale yükselmesinde etkin rol oynamıştır. 2014 yılında 13. Uluslararası Türkiye Spor Adamları Ödülleri kapsamında; Avrupa'da Yılın Futbolcusu ödülünü kazanan Arda Turan, seçildi. Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu tarafından 2009 yılının en popüler aktif futbolcusu olarak gösterilmiştir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler