MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şebnem Ferah Harbiye Açıkhava'yı doldurdu

Şebnem Ferah'a 'Bin Yıldır' şarkısında 30 kişilik çocuk korosu eşlik etti.

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda 4 Ekim Cuma gecesi gerçekleşen Şebnem Ferah konserinde, Şebnem Ferah hayranları yine unutulmaz bir geceye tanıklık etti.

Şebnem Ferah geçtiğimiz aylarda yayınladığı 'Od' albümünün müzikseverlere ulaşmasıyla birlikte, uzun bir aranın ardından Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda İstanbul dinleyicisi ile buluştu.

Güçlü sahne performansı ile yıllardır zirvede yer alan Şebnem Ferah, bu konsere özel hazırladığı repertuarı ile yine seyircisinin duygularını hakimiyeti altına alarak unutulmaz bir 'Harbiye Açıkhava' konserine imza attı.

ŞEBNEM FERAH'A 30 KİŞİLİK ÇOCUK KOROSU EŞLİK ETTİ
Konsere yeni albümden 'Kalbim Mezar' şarkısı ile başlayan Şebnem Ferah, sırası ile 'Birileri Var' ve 'Ya Hep Ya Hiç' şarkıları ile devam etti. Seyircilerine sürpriz yaparak yeni albümünün duygusal şarkılarından 'Bin Yıldır'da gitar çalan sanatçıya 30 kişilik çocuk korosu eşlik etti.

Hiç ara vermeden 3 saate yakın performans sergileyen Şebnem Ferah, ara ara yağan yağmura ve soğuğa rağmen, şarkılarını binlerce dinleyicisinin katılımı ile söyledi.


Vitrin

En Çok Aranan Haberler