SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

1461 Trabzon – Samsunspor maçı canlı yayınla TRT Spor’da

PTT 1.Lig 6.hafta karşılaşması 1461 Trabzon – Samsunspor maçı canlı yayınla TRT Spor’dan izlenebilecek. TRT Spor canlı yayını ile PTT 1.Lig heyecanı son hızıyla sürüyor. TRT Spor izleme detayları haberimizde.

PTT 1.Lig 6.haftasında 1461 Trabzon ile Samsunspor karşı karşıya gelecek, mücadele canlı yayınla TRT Spor kanalından izlenebilecek. TRT Spor’da PTT 1.Lig heyecanı yaşanıyor. TRT Spor yayınları ile PTT 1.Lig maçları canlı yayınla izlenebiliyor. TRT Spor izleme detayları haberimizde. Günün önemli PTT 1.Lig maçı 1461 Trabzon – Samsunspor karşılaşması TRT Spor’dan izlenebilecek. Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 15:00’de başlayacak. Karşılaşmada hakem Ümit Öztürk düdük çalacak. PTT 1.Lig’de zirveyi yakından ilgilendiren 6.hafta karşılaşmasının sonucu merakla bekleniyor.

5 maçta 10 puan toplayarak sezona iyi bir başlangıç yapan 1461 Trabzon, teknik direktör Hamdi Zıvalıoğlu önderliğinde rakiplerine zor anlar yaşatıyor. Ligde geçen hafta Karşıyaka deplasmanına çıkan Karadeniz ekibi, zorlu deplasmandan 3-2’lik galibiyetle ayrılmayı başardı. Hafta içinde de Mersin ekibi Tarsus İ.Y’nu konuk eden 1461 Trabzon rakibini 4-0 gibi rahat bir skorla mağlup etmeyi başardı.

Konuk ekip Samsunspor ise ligin zirvesinde yer alıyor. 5 maçta 11 puanla liderlik koltuğunda oturan Samsunspor’u teknik direktör Ümit Özat çalıştırıyor. Ligde 3 galibiyet 2 beraberlik alan Karadeniz ekibi henüz mağlubiyetle tanışmadı. Hafta içinde Türkiye Kupası’nda Tepecikspor deplasmanına konuk olan Samsunspor, sürpriz bir skorla sahadan 2-1 mağlup ayrıldı ve kupaya erken veda etti.

Saat 15:00’te başlayacak maç TRT Spor canlı yayını ile izlenebilecek. TRT Spor izlemek için, TRT Spor’un internet sitesine girebilir ve internet üzerinden maçları izleyebilirsiniz. TRT Spor izlemek için; **http://www.trt.net.tr/anasayfa/canli.aspx?y=tv&k=trtspor

** linkine tıklamanız yeterli.

1461 TRABZON – SAMSUNSPOR

STAT: Hüseyin Avni Aker

SAAT: 15:00

YAYIN: TRT Spor

Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler