YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

2018 Fıfa Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 5. Hafta Heyecanı Başladı

 Türkiye'nin Finlandiya'yı 2-0 yendiği I Grubu'nda, Hırvatistan, Ukrayna'yı 1-0, İzlanda da Kosova'yı 2-1 mağlup etti 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nin

Türkiye'nin Finlandiya'yı 2-0 yendiği I Grubu'nda, Hırvatistan, Ukrayna'yı 1-0, İzlanda da Kosova'yı 2-1 mağlup etti

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nin 5. haftası, 3 grupta oynanan 9 karşılaşmayla başladı.
Rusya'nın ev sahipliği yapacağı 21. Dünya Kupası'na Avrupa kıtasından katılacak 13 takımın belirleneceği elemelerde D, G ve I gruplarında 9 maç oynandı.
I Grubu'nda bulunan Türkiye, sahasında Finlandiya'yı Cenk Tosun'un 9 ve 13. dakikalarda attığı gollerle 2-0 mağlup etti.
Aynı grupta yer alan Hırvatistan, evinde Ukrayna'yı 1-0 mağlup ederken, Beşiktaş'ın Hırvat futbolcusu Matej Mitrovic, 90 dakika sahada kaldı.
Gruptaki diğer maçta ise İzlanda, Arnavutluk'ta yapılan maçta Kosova'yı 2-1 yendi.
Beşinci maçların ardından Hırvatistan 13 puanla liderliğini sürdürdü. Puanını 10 yapan İzlanda 2. sıraya yükselirken, 8 puanda kalan Ukrayna ise 3. sıraya geriledi. Üst üste 2. galibiyetini alarak puanını 8'e çıkaran Türkiye, averajla 4. sırada yer alırken, birer puanları bulunan Finlandiya ile Kosova ise 5 ve 6. olarak sıralandı.
2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde dünün sonuçları şöyle;
D GRUBU:
Gürcistan-Sırbistan: 1-3
Avusturya-Moldova: 2-0
İrlanda Cumhuriyeti-Galler: 0-0
G GRUBU:
İtalya-Arnavutluk: 2-0
Liechtenstein-Makedonya: 0-3
İspanya-İsrail: 4-1
I GRUBU
Türkiye - Finlandiya: 2 - 0
Hırvatistan - Ukrayna: 1 - 0
Kosova - İzlanda: 1 - 2

İSTANBUL / DHA

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler