Bursa'da 5 yaşındaki kızlarına düğün salonlarında hırsızlık yaptırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan aile bireylerinden anne, baba ve aneanne tutuklanarak cezaevine konuldu. Hırsızlık yaptırılan kız çocuğu ise Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nce koruma altına alındı.
Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, küçük yaştaki çocuklara suç işlemeleri için teşvik eden 4 kişiyi yakaladı.Merkez Yıldırım ilçesinde bir düğün salonunda yapılan düğününde, masa üzerine bırakılan, içerisinde altın ve para olan 5 kadın çantasının çalındı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi'nde 'Kaldırımcılık suretiyle hırsızlık ve yaşı küçük çocuğun suça teşvik edilmesi' suçlamasıyla konuyal ilgili soruşturma başlatıldı. Polisler, 5 yaşındaki D.K.'nın altıncı çantayı alıp, düğün salonunun yüz metre ilerisinde araba içinde beklemekte olan annesi Yağmur K. (25), babası Hasan K. (27) ve anneannesi Dilan A.'ya (40)'ya vermek istediğini tespit etti. Ailece gözaltına alınan 3 kişinin küçük çocuğu başka hırsızlık olaylarında da kullandıkları ortaya çıktı. Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulamaları tamamlanan anne, baba ve anneanne adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili yaşı küçük bir kişi de çocuk Şubesi'ne teslim edildi. Hırsızlık yaptırılan D.K. adlı çocuk de devlet koruması altına alındı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz