Adana'da polis ekiplerinin yaptığı yol uygulamasında ve düzenlediği operasyonlarda, 50 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Alınan bilgiye göre, İncirlik Polis Merkezi Amirliği'ne bağlı ekipler, merkez Sarıçam ilçesinde 20 gün boyunca yol kontrollerinde şüpheli araçlarda arama yaptı ve çeşitli adreslere operasyon düzenledi.
Yapılan operasyonlarda ve kontrollerde 50 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Operasyonlarda gözaltına alınan 9 kişi hakkında yasal işlem yapıldığı bildirildi.
Muhabir: Ömer Yıldız
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz