YURTHABER

Van
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ağaoğlu, Van depremi çalışmalarına tam not verdi

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Van’da meydana gelen deprem sonrası hükümetin bölgede...

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Van’da meydana gelen deprem sonrası hükümetin bölgede tüm gücüyle vatandaşa hizmet ettiğini gördüğünü belirtti. Ağaoğlu, “Bu sektörün içinden birisi olarak diyebilirim ki; bu kadarlık kısa zaman içerisinde ve son yılların en soğuk kış mevsimine rağmen deprem bölgesinde yapılanlar, dünyada gerçekten çok zor başarılır.” dedi.

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan programa konuk olan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, stüdyoda bulunan öğrenci ve gazetecilerin sorularını cevapladı.

Van’dan mail şeklinde gönderilen; depremzedelerin ağır kış şartları altında yaşamlarını sürdürdükleri Van’a konut yapmayı düşünüp düşünmediğine yönelik soruyu Ağaoğlu, “Van’da çadır kentlerde kimse yok. Bireysel olarak kalanlar var. Çadır kentlerdekilerin hepsi konteynerlere taşındı. TOKİ’nin Van’da inşaatları devam ediyor, kaba inşaatı bitti. Ağustos ayı sonunda teslim edilecek diye biliyorum. Devlet, hükümet bütün gücüyle deprem bölgesine yüklendi. Van’da çok büyük acılar yaşandı. Bu vesileyle ölen vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Ama hakikaten Van’da yapılacak her şey yapıldı. Bölgede son yılların en soğuk kış mevsimi yaşanmasına rağmen bu sektörün içinden önemli birisi olarak diyebilirim ki; az zamanda çok büyük başarılara imza atıldı. Böylesi bir başarı, dünya ölçütünde zor görülür. Bunun da hakkını vermek lazım.” şeklinde cevapladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler