YURTHABER

Kapat

Ağrı’da Özel Öğretim Kurumları Toplantısı

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde faaliyet gösteren özel öğretim kurumlarının kurucu, yönetici...

Ağrı’da Özel Öğretim Kurumları Toplantısı

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde faaliyet gösteren özel öğretim kurumlarının kurucu, yönetici ve eğitim personeline yönelik düzenlediği toplantıda, denetimlerde karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları ele alındı.

Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, Eğitim Denetmenleri Başkan Vekili Cevat Gültekin, Eğitim Denetmenleri Başkan Yardımcısı Ahmet Barbak, Eğitim Denetmenleri İrfan Ölmez, Cemalettin Şahin ve Zafer Ulaş, özel öğretim kurumlarının kurucu, yönetici ve eğitim personeline katıldı.

Toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, “Sizler bizim için son derece önemlisiniz. Ancak var olan sıkıntıların aşılması için bir çaba içerisinde olmalıyız. Siz üzerinize düşeni yapın, biz de size yardım konusunda elimizden ne geliyorsa yapalım” dedi. Başak’ın konuşmasının ardından il eğitim denetmenleri tarafından rehabilitasyon merkezleri, motorlu taşıtlar sürücü kursları ve dershanelerinin kurucuları, yöneticiler ve eğitim personellerine denetim esnasında karşılaşılan sorunların hakkında bilgiler verildi. Daha sonra toplantıda tespit edilen sorunlarda çözüm yolları arandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat