YURTHABER

Kapat

Ak Parti İl Başkanı Dengiz, Terör Saldırısını Kınadı

AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde meydana gelen hain terör saldırısını...

AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde meydana gelen hain terör saldırısını kınayarak, şehit askerlerin ailelerine başsağlığı diledi.

Dengiz, terör sorununun çözümü için büyük gayretlerin olduğu bir dönemde, terör örgütünün bu tür saldırılara devam ettiğine dikkat çekerek, “Terör örgütü mensuplarının ve yandaşlarının çözüm istemediği çok açık. Ama biz bu meseleyi çözmede sonuna kadar kararlıyız.” dedi.

Bölücü terör örgütünün saldırısı sonucu 8 askerimizin şehit olduğunu, 16 askerimizin de yaralandığını hatırlatan Dengiz, şunları söyledi: ”Şehit olan güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk halkına sabır diliyorum. Bu saldırılar hepimizin yüreğini yangın yerine çevirmektedir. Ancak hiç bir şey bizim terörle mücadele azmimizi olumsuz etkilemeyecektir. Terörle mücadele etmekten başka seçeneğimiz ve düşüncemiz yoktur."

Dengiz, terörle mücadelenin uzun soluklu bir süreci kapsadığının Türk halkı tarafından bilindiğini de ifade ederek, "İnşallah bu süreç sonunda sabrımızın karşılığını elde edeceğiz. Vatanımızın ve milletimizin bekası için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve sağduyuyu hiçbir zaman elden bırakmayan yüce milletimize sabrı cemil diliyoruz." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat