YURTHABER

Kapat

Ak Parti'de Kongre Heyecanı

Ordu'da 5 Mayıs Cumartesi günü yapılacak Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ordu İl Başkanlığı...

Ak Parti'de Kongre Heyecanı

Ordu'da 5 Mayıs Cumartesi günü yapılacak Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ordu İl Başkanlığı 4. Olağan Kongresi'nde iki adaylı listenin yarışacağı netleşti. Buna göre mevcut il başkanı Hüseyin Akyol ile eski Merkez İlçe Başkanı Uğur Gümüş, İl Başkanlığı için yarışacaklar.

AK Parti Ordu teşkilatında haftalar süren kulis çalışmaları sonunda isimler ortaya çıktı. Buna göre, il kongresinin yapılacağı tarihin ilan edilmesinin ardından mevcut il başkanı Hüseyin Akyol, eski Merkez İlçe başkanı Halit Tomakin, eski İl Genel Meclis başkanı Şanser Şahin, İl Yönetim Kurulu Üyesi Aşkın Baş ve eski Merkez İlçe Başkanlarından Uğur Gümüş'ün isimleri ön plana çıktı. Kulis çalışmalarının ardından mevcut il başkanı Hüseyin Akyol, adaylığını basın toplantısı ile açıkladı. Diğer isimlerden Halit Tomakin, Şanser Şahin, Aşkın Baş ise yapılan toplantının ardından Uğur Gümüş lehine adaylıktan çekildiler.

Buna göre, 5 Mayıs Cumartesi günü yapılacak AK Parti Ordu İl Başkanlığı 4. Olağan Kongresi'nde mevcut il başkanı Hüseyin Akyol ile eski Merkez İlçe Başkanı Uğur Gümüş, İl Başkanlığı için yarışacaklar. Kongreye İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in de katılması bekleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat