YURTHABER

Kapat

Akrabalarının tecavüzüne uğradığı iddiası

Düzce'de polise giden U.S., dayısının tecavüzüne uğradığını, nikahsız yaşadığı eşininse kendisini para karşılığında erkeklere...

Akrabalarının tecavüzüne uğradığı iddiası

Düzce'de polise giden U.S. (18), dayısının tecavüzüne uğradığını, nikahsız yaşadığı eşininse kendisini para karşılığında erkeklere pazarladığını iddia ederek şikayetçi oldu. Genç kızın şikayetinin ardından dayısı ve yengesi, nikahsız yaşadığı eşiyle babası gözaltına alındı.

Düzce merkeze bağlı Kemerkasım Köyü’nde yaşayan U.S., iddiaya göre 3 yıl önce babasının amcasının oğlu M.P.’nin tacizine uğradı. M.P. tutuklanarak cezaevine konulurken, U.S., kendisine sahip çıkacağını söyleyen dayısı 48 yaşındaki İ.G.’nin yanına yerleşti.

Yaklaşık 1 yıl sonra da dayısının tecavüzüne uğradığı ileri sürülen U.S., daha sonra A.G. ile nikahsız yaşamaya başladı. A.G.’nin de U.S.’yi para karşılığı zorla erkeklere pazarladığı iddia edildi.

3 yıldır akrabalarının tacizi ve tecavüzüne uğradığını, nihaksız yaşadığı eşi tarafından para karşılığında erkeklere pazarlandığını iddia eden U.S., polise giderek yaşadıklarını anlatıp, şikayetçi oldu.

Polis, U.S.’nin dayısı İ.G., dayısının eşi ve aynı zamanda halası olan C.G., daha önce nikahsız yaşadığı eşi A.G. ve onun babası C.P.’yi gözaltına aldı. Emniyet’te ifadeleri alınan 4 kişi, bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.

U.S.’nin halası C.G., gazetecilerin "Pişman mısınız?" sorusu üzerine, "Kapımıza alıp baktığımız için pişmanım" diyerek cevap verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat