YURTHABER

Muğla
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Akşener: Türkiye'den Başka O Paçavrayı Asan Ülke Yok

Cavit AKGÜN/MUĞLA, Meral  Akşener, Milliyetçi Meslek Adamları Birliği 'HAYIR'CILARA HER TÜRLÜ EZİYET VAR' Türkiye'nin 'milli irade', 'millete gitmeliyiz' diyenler tarafından Olağanüstü Hal

Akşener: Türkiye'den Başka O Paçavrayı Asan Ülke Yok

Cavit AKGÜN/MUĞLA, Meral Akşener, Milliyetçi Meslek Adamları Birliği 'HAYIR'CILARA HER TÜRLÜ EZİYET VAR'
Türkiye'nin 'milli irade', 'millete gitmeliyiz' diyenler tarafından Olağanüstü Hal "Bir kere milli iradenin tecellisi için eşit biçimde mücadele etmek, yarışmak, rekabet etmek gerekir. Hayırcılara her türlü eziyet var. Kimimizin elektriği kesilir, kimimizin konuştuğu kürsü yıkılır. Kimisine salon verilmez, kimisi tutuklanmayla tehdit edilir. Hadi gücünüz varsa gelin beni tutuklayın."
'ŞİMDİ Mİ BEKA SORUNU?'
Bahçeli'nin başkanlık sistemini gündeme getirmesinin neideninin koltuk korkusu olduğunu savunan İçişleri eski Bakanı Meral Akşener şunları söyledi:
"Şimdi 'beka sorunu' diyorlar. Habur'da teröristler karşılanırken Türkiye'nin beka sorunu yok muydu? Oslo'da Türk devleti kepaze edilirken Türkiye'nin beka sorunu yok muydu? Nevruz'da Apo'nun mektubu okunurken beka sorunu yok muydu? Hendekler kazılırken beka sorunu yok muydu? Halbuki bugün terör örgütleriyle iyi kötü mücadele ediliyor. Bu beka sorunu nerden çıktı? Bunu Sayın Bahçeli açıklamalıdır. Öyle Meral Akşener'in çoluğuna çocuğuna, şerefine namusuna, 1 yaşındaki torununa laf atarak buradan kaçamayacaksınız. Bu milli iradenin tecelli ettiği meydanda vallahi de, billahi de hayır, hayır, hayır! 80 milyon 'hayır' diyor."
BARZANİ BAYRAĞI KONUSU
Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde Barzani'nin Türkiye'ye gelmesi sebebiyle İstanbul ve Ankara havalimanlarına Kürt bayrağı asılmasına tepki göstererek, "Türkiye Cumhuriyeti'nin semalarında bir paçavra asıldı. Türkiye'nin dışında bu bayrağı göndere çeken bir başka ülke yok. Sayın Bahçeli'den ne beklersiniz? Gök kubbeyi yere indirmeyi beklersiniz. Ama şunu dedi ya ben ya Barzani. Başbakan da dedi ki 'tercihim Barzani'" diye konuştu.
'SANDIĞA SAHİP ÇIKIN'
Vatandaştan oy kullanmasını ve oylarına sahip çıkmasını isteyen Meral Akşener, "Şimdi her biriniz akrabalarınızı, dostlarınızı, komşularınızı oy kullanmaya gideceksiniz. Oylarınızın peşinde olacaksınız. Saat 17.00'te sandıklar açıldığında orada olacaksınız. Ve 'abidik gubidik'in önüne geçeceksiniz" dedi.

Akşener: Türkiye'den Başka O Paçavrayı Asan Ülke Yok

Akşener: Türkiye'den Başka O Paçavrayı Asan Ülke YokAkşener: Türkiye'den Başka O Paçavrayı Asan Ülke Yok

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler