YURTHABER

Kapat

Alaplı Müftüsü Hüseyin Baş İçin Veda Yemeği

Sakarya Erenler ilçesine tayini çıkan Alaplı Müftüsü Hüseyin Baş için veda yemeği düzenlendi.

Alaplı Müftüsü Hüseyin Baş İçin Veda Yemeği

Sakarya Erenler ilçesine tayini çıkan Alaplı Müftüsü Hüseyin Baş için veda yemeği düzenlendi.

Alaplı Alper Düğün Salonunda düzenlenen veda yemeği büyük ilgi görürken Kaymakam Yıldıray Malğaç başarı belgesi, Zonguldak Müftüsü Refik Bulut ve Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu , Müftü Baş'a hediyeler verdiler .

İlçede görev yaptığı 5 yıl süresinde hoşgörülü tavırları ve güler yüzü ile takdir toplayan Müftü Hüseyin Baş için düzenlenen veda yemeğine Kaymakam Yıldıray Malğaç, Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, MYO Müdürü Rıfkı Henden, Zonguldak il müftüsü Refik Bulut, daire amirleri, Kızılay Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit, ile ilçedeki merkez ve köylerde görev yapan din görevlilerinin katıldığı yemekte coşku yaşandı.

Yapılan konuşmalarda Müftü Hüseyin Baş'ın hizmetleri övülürken yemek sonundaki vedalaşma sırasında da duygusal anlar yaşandı. Yemek sırasında bir konuşma yapan Müftü Hüseyin , yemeği düzenleyenlere ve katılımcılara teşekkür etti. İlçede çok güzel hizmet yılları geçirdiğini bildiren Müftü Baş, "Güzel insanlarla çalıştım. Kaymakamımız Yıldıray Malğaç ve Belediye Başkanımız Nevzat Çimenoğlu bize destek oldu. Müftülüğümüze bağlı çalışma arkadaşlarımızla uyumlu bir şekilde çalıştık. Arkadaşlarımın hepsi görevini en iyi şekilde yapmaya gayret etti. Bunun için hepsine teşekkür ediyorum. Allah daha çok hizmet edebilmeyi kısmet etsin. Sizleri unutmayacağım" dedi.

İl Müftüsü Refik Bulut yaptığı konuşmada Zonguldak'ta Hüseyin Baş'ın yaptığı programlarla ismini duyurduğunu güzel çalışmalar yaptığını ifade etti.Zonguldak ilinde 10 yıl görev yapan Baş'ın gittiği yerdede güzel çalışmalar yapacağını söyledi

Müftü Baş'a yeni görevinde başarılar dileyen belediye başkanı Nevzat Çimenoğlu , yolunun açık olmasını diledi.

Müftü Hüseyin Baş'ın ilçede önemli hizmetler yaptığını anlatan Kaymakam Malğaç'ta , " Biz kendisiyle bir yıl çalıştık . Ağır başlılığı ile vakur duruşu ile insanlara yardım eden bir kişiliği ile Halkla güzel ilişkiler kurdu.

Kendisine hayırlı yolculuklar diliyorum" dedi. Din görevlileri adına konuşan müftülük vaizi Fatih Eryiğit , arkadaşları adına teşekkür etti. Konuşmaların ardından müftü Baş'a Alaplı Kaymakamı Başarı Belgesi, Belediye Başkanı, il Müftüsü ve Müftülük vaiz tarafından çeşitli hediyeler verildi

Kızılay Alaplı Şube Başkanlığı, Din Görevlileri Derneği ve Diyanet Sen, Türk Diyanet Sen tarafından plaket ve çiçek verildi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat