YURTHABER

Kapat

Alman Kadın Otostop Çekerken Köpeğin Saldırısına Uğradı

Aksaray’da köpeği ile birlikte otostop çeken Alman uyruklu kadın, inşaat alanındaki bir başka köpeğin saldırısı...

Aksaray’da köpeği ile birlikte otostop çeken Alman uyruklu kadın, inşaat alanındaki bir başka köpeğin saldırısı sonucu yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Aksaray’a kadar otostopla gelen Alman uyruklu Thrasa Hever (22), öğle saatlerinde Ankara’ya gitmek için köpeği ile birlikte Ankara karayolunda otostop çekmeye başladı. Bu sırada yakınlarda bulunan inşaat halindeki bir binanın bekçi köpeği, Hever’in köpeğini görünce tellerden atlayarak saldırdı. Köpeğini korumak isteyen Thrasa Hever, bekçi köpeği tarafından kollarından ve bacağından ısırıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri, yaralanan genç kadını koruma altına aldıktan sonra sağlık ekiplerine haber verdi. Bu sırada görüntü almak isteyen basın mensuplarına saldıran Thrasa Hever, polisler tarafından sakinleştirilmek istendi. Ambulansın gelmesiyle Thrasa Hever, Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hever’in köpeği ise polis otosuna bindirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat