YURTHABER

Kapat

Amasya’da Yeni Hedef Arayışı

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Amasya’da siyasi partilerin seçim dönemlerinde yeni hedef ve sloganlar bulmak...

Amasya’da Yeni Hedef Arayışı

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Amasya’da siyasi partilerin seçim dönemlerinde yeni hedef ve sloganlar bulmak zorunda olduğunu belirtti.

Amasya’da üniversite, havaalanı, duble yol çalışmaları, sebze halinin taşınması, kültürel varlıkların restorasyonu gibi çok sayıda projenin AK Parti iktidarında hayata geçtiğini, çevre yolu gibi projelere de başlanıp devam edildiğini anımsatan Özdemir, “Son zamanlarda Amasya’nın gündemini işgal eden birçok konunun hal yoluna konulmuş, çözülmüş yada çözülme noktasında olduğunu görüyoruz. Amasya'da önümüzdeki seçim dönemlerinde artık siyasi partilerin yeni hedefler, yeni sloganlar bulmak zorunda olduğuna inanıyoruz. Çünkü yıllardır söylene gelen birçok vaatlerin, taahhütlerin, sözlerin bir çoğunun çözüldüğünü, yerine geldiğini görüyoruz. Ak Parti camiası olarak bunlar bizi sevindiriyor. Önümüzdeki dönemde de çıtayı bir adım yükseltme anlamında yeni hedefler, yeni projeler, yeni ulaşılması gereken kızıl elmalar konulması lazım” diye konuştu.

Yaptıkları çalışmaları önümüzdeki ay düzenleyecekleri geniş kapsamlı bir toplantı ile paylaşacaklarını anlatan Özdemir, uyum içerisinde çalıştıkları parti yöneticileri ve teşkilatıyla da yeni hedefler üzerine değerlendirmelerde bulunduklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat