Agirlik Kemeri Haberleri

Avcılar'da trambolin salıncakta kemeri açılan çocuğun düşmesi kameraya yansıdı

Avcılar'da, lunaparktaki trambolin salıncakta oynayan çocuğun kemerinin açılıp düşmesi cep telefonu ile güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Yurthaber 2024-04-15 08:29:50

Yüzünde maske, elinde tırpan! Gören bir daha baktı: 'Bana iş çıkarmayın'

Düzce’de motokurye Resul Gür, bayram tatili nedeniyle yola çıkacak sürücülerin kurallara uyması konusunda farkındalık yaratmak için yüzüne V For Vendetta karakterinin maskesini takıp, eline de tırpan alarak Anadolu Otoyolu üzerindeki tesislerde dolaştı. Bir tesis girişinde, trafik uygulaması yapan polislerin de yanına giden Gür, sürücülere yaklaşıp üzerinde ‘Emniyet kemeri tak. Hızlı gitme, bana iş çıkarma’ yazılı pankartı okutup kurallara uymaları konusunda uyardı. Sürücüler ise şaşkına döndü.

Haber 2024-04-07 13:30:19

Define hayali böyle bitti! Trajikomik anlar... Yanlarına kadar sokulan polisleri bile fark etmediler

Define bulma hayali ile Bolu’dan Bartın’ın Amasra ilçesine gelen 6 kafadar, İlçe mezarlığındaki tarihi kemeri kazdı. Tam teşkilat kazı yapan ve çalışmalara kendilerini kaptıran kafadarlar, yanlarına kadar sokulan polisleri bile fark edemedi. Yakalanan şahıslardan biri, adliyeye çıkartıldığı esnada gazetecilere, ’’Her şey devletimiz için’’ mesajı verdi.

Haber 2024-04-06 16:38:06

Altın kemeri, şalı derken şimdi de ‘altın kravat…’ Kuyumcular üretti: 150 gram ağırlığında, 350 bin lira değerinde

Gaziantep’teki kuyumcular yeni bir ürün geliştirerek 'altın kravat' trendini başlattı. Düğünlerde ve özel günlerde moda haline gelmesi beklenen altın kravatın ağırlığı 120 ila 150 gram arasında değişirken 270 ila 350 bin TL arasında değişen fiyatlardan satılıyor.

Finans 2024-03-04 15:20:17

Gerdanlığı, kolunu kaplayan bilezikleri, kemeri... Baştan ayağa her şeyi altın! Depremde eşini ve oğlunu kaybeden AK Partili Murat Çetin, 20 yaş küçük Naz Akdoğan'la evlendi... Görkemli düğünün her detayı olay

AK Partili Murat Çetin, 20 yaş küçük Naz Akdoğan ile görkemli bir düğünle evlenirken; geline takılan gerdanlık, kolunu kaplayan bilezikler ve altın kemer dikkat çekti. 6 Şubat'taki depremlerde eşini ve oğlunu kaybeden Çetin'in bir yıl sonra evlenmesi özellikle sosyal medyanın diline düştü. Aralarında 20 yaş farkı bulunan çiftin düğündeki romantik dansları çok konuşulurken, Akdoğan'ın Instagram profilindeki M ve kalp göndermelerinin sırrı da ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...

Finans 04-03-24 10:25

Trafik polisi, denetim yaptığı otobüste yolcuların emniyet kemeri kullanmadığını fark etti! Öyle sözler söyledi ki yolcuların tamamı kemerini taktı

Amasya’nın Taşova ilçesinde denetim yaptığı yolcu otobüsünde vatandaşların emniyet kemeri kullanmadığını fark eden bir trafik polisi, sarf ettiği sözlerle kemer takmalarını sağladı. Polisin sözünden etkilenen yolcuların tamamı emniyet kemeri bağladı. Trafik polisi, duygu dolu sözleriyle yolcuların tamamının emniyet kemerlerini bağlamalarını sağlaması sonrası uyarılarını sürdürdü.

Haber 04-02-24 11:14

Kozan’da emniyet kemeri takılı olmayanı kameralar affetmeyecek

Adana’nın Kozan ilçesinde trafik ekipleri ilçe genelinde gerçekleştirdikleri denetimlerde emniyet kemeri, direksiyon başında telefon kullanımı konusunda sürücüleri tek tek uyardı.

Yurthaber 11-01-24 09:11

Edirne Emniyet Müdürü emniyet kemeri takmayan sürücüleri tek tek uyardı

Edirne Emniyet Müdürü Onur Karaburun, "sıfır suç" hedefiyle ekiplerinin katılımında her gece denetime çıkıyor.

Yurthaber 04-01-24 07:43

2024 ZAMLI TRAFİK CEZALARI | Liste/tablo belli oldu, yeni yılda kuralsız sürücülerin cebi yanacak! Alkollü araç kullanma, kırımızı ışık, radar, emniyet kemeri, drift, yayaya yol vermeme...

2024 zamlı trafik cezaları belli oldu. Yeni yılda trafik cezalarına yeni zamlar geldi. 2024'te maaşlara gelen zammın yanında, kurallara uymayan araç sahipleri ve sürücülerin cepleri de adeta yanacak. Sürücüler '2024 trafik cezaları ne kadar/kaç TL oldu?' sorusuna yanıt ararken; alkollü araç kullanma, kırımızı ışıkta geçme, radar, emniyet kemeri, yayaya yol vermeme, drift yapma gibi trafikte işlenen suçların cezası arttı. Liste açıklandı. İşte 2024 trafik cezaları yeni tablosu...

Finans 02-01-24 14:25

Valizinin güvenliğine önem verenlerin mutlaka edinmesi gereken en iyi valiz kemeri çeşitleri

Seyahat ederken valizlerin güvenliğini sağlayabilmek amacıyla çeşitli ürünler kullanılır. Eğer seyahat çantalarınızın güvenliğinden bir türlü emin olamıyorsanız valiz kemeri kullanmayı deneyebilirsiniz. Valizlerinizi sararak koruyan en iyi valiz kemeri modellerini incelemek ve bunların arasından bir seçim yapmak isterseniz vakit kaybetmeden listemize göz atabilirsiniz!

Haber 04-12-23 17:04

Bozdoğan Kemeri’ne nasıl gidilir? Bozdoğan Kemeri nerede, hangi semtte?

İstanbul bünyesinde yer alan hem tarihi yapıları hem de doğal güzellik alanlarıyla dikkat çeken ve turizm yönünden büyük bir değere sahip olan şehirlerimizden biridir. Kültürel zenginleriyle de öne çıkan şehirde birçok önemli tarihi yapı bulunur. Bu tarihi yapılardan biri de Roma İmparatoru Flavius Lulius Valens tarafından yaptırılan su kemeri olarak bilinen Bozdoğan Kemeri’dir. Peki, Bozdoğan Kemeri’ne nasıl gidilir, Bozdoğan Kemeri hangi semttedir?

Haber 21-11-23 20:37

Büyük beden gezgin olduğunu söyledi! Uçak koltuklarının boyutuna isyan etti... Daha büyük olması gerekiyor

Amerika Birleşik Devletleri'nin Baltimore kentinden Hanna Brandow büyük beden bir gezgin olarak yaşadığı zorluklardan söz ederek havayolu firmalarına adeta isyan etti. TikTok'ta büyük beden ve kronik hastalığı olan yolcular için en önemli seyahat ipuçlarını paylaşan Brandow, emniyet kemeri uzantısı taşımak zorunda olduğunu belirterek uçak koltuklarının boyutuna isyan etti.

Trend 09-11-23 15:03

Emniyet kemeri takmayan sürücülere ceza yağdı

Düzce’de emniyet kemeri takmayan sürücüler polis denetimine takıldı.

Yurthaber 01-11-23 12:00

Kadıköy'de kurallara uymayan taksicilere ceza kesildi

Kadıköy'de taksicilere yönelik denetimde, emniyet kemeri takmayan, cep telefonuyla konuşan ve kırmızı ışık ihlali yapan sürücülere ceza kesildi.

Yurthaber 17-10-23 15:39

5 kişiyi ölüme götüren servisin emniyet kemeri bile yokmuş

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir kadın ve 4 öğrencinin hayatını kaybettiği, 17 öğrencinin yaralandığı servis kazasına ilişkin biri tutuklu 7 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 12-10-23 14:32

Kadıköy’de emniyet kemeri takmayan taksi şoförlerine ceza kesildi

Kadıköy’de Sivil Trafik polisleri tarafından taksi şoförlerine yönelik denetimi yapıldı.

Yurthaber 11-10-23 15:08

Taksi denetiminde 1 sürücü gözaltına alındı! Söyledikleri şoke etti...

İstanbul Eminönü’nde Sivil Trafik ekipleri tarafından taksi denetimi gerçekleştirildi. Usulsüz taksimetre çalıştıran ve emniyet kemeri takmayan sürücülere cezai işlem uygulandı. Yakalama kararı olan bir taksi sürücüsü ise gözaltına alındı. Yakalanan sürücünün söyledikleri şoke etti.

Haber 09-10-23 19:23

Eminönü’nde denetim! Fahiş fiyat isteyen taksicilere...

Eminönü'nde taksilere yönelik denetim yapıldı. Denetimlerde, kısa mesafeye fahiş fiyat isteyen ve emniyet kemeri takmayan taksi şoförlerine ceza yazıldı.

Haber 02-10-23 18:12

'Havada asılı duruyorlardı! Çok korkunçtu' Dehşeti yaşadılar... Görenler hemen koştu

Adana'da kırılan vinç sepetinden düşen 2 işçi, emniyet kemeri sayesinde havada asılı kalarak kurtulurken, olayı görenler dehşet anlarını anlattı.

Haber 02-10-23 17:57

İstanbul'da okul servis araçlarına yönelik denetimler sürüyor

Okul önlerinde sürücülere yönelik emniyet kemeri, yolcu kapasitesi aşımı ve diğer güvenlik kontrollerini yapan polis ekipleri, öğrencilere emniyet kemeri takılması konusunda uyarılarda bulundu

Yurthaber 18-09-23 10:51

Ceza yazılan taksici hem polisle hem basınla tartıştı: Ben artist miyim?

Fatih'te taksilere yönelik denetim yapıldı. Denetimler sırasında bir taksi trafikten men edilirken, emniyet kemeri takmayan 7 taksi sürücüsü ile ehliyetini yanından bulundurmayan bir taksi sürücüsüne ceza uygulandı. Taksiciler görüntü alan basın mensuplarına tepki gösterirken, ceza yazan polislerle tartıştı.

Haber 26-08-23 20:32

Polis çevirmesine takıldı sözleri şaşkına çevirdi: 'Şimdi ararım ve buraya yığarım'

İstanbul’da polislerin yaptığı trafik denetiminde ilginç anlar yaşandı. Kadıköy’deki denetimlerde basın mensuplarının kendisini görüntülemesine sinirlenen ehliyetsiz bir kadın sürücünün polisle girdiği diyalog sırasında 'Şimdi ararım ve buraya yığarım. Şimdi burada sıkıntı çıkacak' gibi ifadeler kullanması dikkat çekti. Öte yandan denetimler sırasında kırmızı ışık ihlali yapan, seyir halinde cep telefonuyla konuşan ve emniyet kemeri takmayan sürücülere toplam 262 bin 252 TL ceza kesildi.

Haber 26-08-23 08:34

Emniyet kemeri mucizesi! Bu araçtan yara almadan kurtuldular

Kütahya’da otomobilin kontrolden çıkarak takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi, emniyet kemeri sayesinde kazadan yara almadan kurtuldu. Yaşanan kaza emniyet kemeri takmanın önemini bir sürücü ve yolculara bir kez daha gösterdi.

Haber 20-08-23 21:57

Denetime giren taksiye üst üste iki ceza! Polise yaptığı hareket...

Üsküdar'da denetim sırasında ceza yazılan taksi şoförü, duruma sinirlenerek aracına bindi. Emniyet kemeri takmadan patinaj çekerek kontrol noktasından uzaklaşan taksi şoförünü, motosikletli ekipler yakaladı. Ekipler taksi şoförüne kemer takmadığı için de ceza kesti.

Haber 11-08-23 22:57

Estetiklerle bambaşka biri olan Mükremin Gezgin gelinlik giydi! Altın kemeri dikkat çekti

TikTok'ta kurguladığı "Hamilelik" konusuyla gündem olan ve sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkileri üzerine çeken Mükremin Gezgin, son olarak yaptırdığı estetik operasyonlarla adından söz ettirmişti. Gezgin şimdi de gelinlik giydi ve altınlarıyla dikkat çekti.

Magazin 01-08-23 15:52

Trafik denetimine takıldı, ceza yememek için göbeğini bahane etti!

Kadıköy'de minibüslere yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetime takılan minibüs şoförü, göbeği olduğu için emniyet kemeri takamadığını söyledi. Şoföre 436 lira para cezası uygulandı.

Haber 19-07-23 14:31

Şerit ihlali cezası ne kadar? 2023 Emniyet şeridi kullanma ve ihlal cezası

Araç sürücülerinin, araç sahiplerinin, yolcuların ve yayaların trafikte uyması gereken bazı kurallar vardır. Bu kuralların ihlal edilmesi halinde cezai yaptırımlar uygulanır. Zamanı gelen muayenenin yaptırılmaması, ehliyetsiz ya da emniyet kemeri takmadan araç kullanılması gibi ihlallerde para ya da hapis cezası verilir. Aracın hakkı olmayan şeritten giderek şerit ihlali yapması da cezaya tabidir.

Haber 12-06-23 20:37

Taşıma sınırı cezası ne kadar? Yük ve yolcu sınırı aşma cezası 2023

Trafikte düzeni sağlamak ve yolcuların, sürücülerin, yayaların can güvenliğini koruyabilmek için bazı kurallar bulunur. Bu kurallara uyulmadığı takdirde kanunların ön gördüğü şekilde cezalar uygulanır. Hız sınırı aşımı, emniyet kemeri takmamak, alkollü araba kullanmak ya da yolcu veya yük sınırını aşmak ihlal edilen kuralın durumuna ve oluşturduğu riske göre cezaya tabi tutulur.

Haber 12-06-23 00:53

Emniyet kemeri takmama cezası ne kadar? 2023 emniyet kemeri cezası ücreti

Trafikte uyulması gereken kurallar, tüm araçların, sürücülerin ve yolcuların güvenliğini sağlayabilmek ve trafiği denetleyebilmek hedefiyle oluşturulmuştur. Bu kurallara uyulmaması hem uymayan kişilerin hem de diğer sürücülerin ve yolcuların can güvenliğini riske atar. Kurallara uyulması için bazı caydırıcı cezalar belirlenmiştir ve uygulanmaktadır. Emniyet kemeri takmamak da trafik kurallarının ihlal edildiği durumlardan biridir ve cezası vardır.

Haber 10-06-23 14:54

Hafif ticari araç yan yattı, emniyet kemeri hayat kurtardı

Elazığ’da otomobil ile çarpışan hafif ticari araç yan yattı. Emniyet kemeri takan sürücü ve yolcunun burnu bile kanamadı.

Yurthaber 08-06-23 07:46

Uzunköprü’de ‘Bayramınız kemerli olsun’ denetimi yapıldı

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde polis uygulama noktasında Ramazan Bayramı tedbirleri çerçevesinde "Bayramınız Kemerli Olsun" sloganıyla sürücü ve yolculara emniyet kemeri denetimi yapıldı.

Yurthaber 22-04-23 14:03

Denizli'de jandarmadan sürücü ve yolculara emniyet kemeri eğitimi

Denizli'de jandarma trafik ekipleri, emniyet kemeri takmadığı belirlenen yolcu ve sürücülere, kontrol noktasında simülatörle eğitim verdi.

Yurthaber 20-04-23 15:25

SON DAKİKA | İçişleri Bakanlığı'ndan 'Ramazan Bayramı' genelgesi! 81 ile gönderildi

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, Ramazan Bayramında güvenlik güçlerinde alınacak ve yurt genelinde uygulanacak tedbirlerle ilgili 81 ilin valiliğine ‘2023 Yılı Ramazan Bayramı Trafik Tedbirleri’ konulu genelge gönderildi. Genelge kapsamında emniyet ve jandarma sorumluluk bölgesinde toplam 51 bin 300 ekip/tim, 99 bin 245 trafik personeli görev alacak. Emniyet kemeri kullanmasının önemine dikkat çekilmesi amacıyla “Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz”mottosuyla hazırlanan afişlere yer verilecek.

Haber 13-04-23 10:10

Adana'da yürekler ağza geldi! Korku dolu anlar kamerada

Adana’da korku dolu anlar yaşandı. Alınan bilgiye göre, 13 katlı bir binanın orta kısmında tadilat yapan işçi, iskelenin bir anda kayması sonucu havada asılı kaldı. İşçiyi ölümden kurtaran ise taktığı güvenlik kemeri oldu.

Haber 05-04-23 17:58

Ehliyet ve trafik cezası borcu olanları ilgilendiriyor! Borç yapılandırması yasalaştı: Binlercesi iade edilecek

Ehliyet affı hakkında aramalar hız kazanırken dün Meclis’te flaş bir gelişme yaşandı. 14 milyondan fazla kişinin 521 milyar liralık borcuna yapılandırma imkânı sağlayan teklif yasalaştı. 31 Aralık 2022 öncesi borçlar 48 taksitte ödenebilecek. 2 bin liranın altı borçlar ise silinecek. Yapılandırma yasası kapsamında ışık ihlalleri, hız, park cezası, emniyet kemeri, emniyet şeridi ihlali gibi sebeplerden trafik ceza puanı dolan sürücülerin ehliyetleri de geri iade edilecek. İşte detaylar…

Finans 11-03-23 08:17

Yer: Alibeyköy Barajı... Suyun çekilmesiyle ortaya çıktı! Gören şaşkına döndü

Sultangazi'de bulunan Alibeyköy Barajı'nda suyun çekilmesiyle giysiler, pet şişe, zodyak bot ve kayık gibi birçok parçanın yanı sıra otomobil de ortaya çıktı. Barajın, Mağlova Kemeri ve Güzelce Kemeri arasında bulunan noktasında rastlanan çamura saplanmış otomobil görenleri adeta şaşkına çevirdi. Otomobilin çalındıktan sonra baraja atıldığı tahmin edilirken polisin inceleme başlattığı belirtildi.

Haber 01-03-23 17:39

Hatay'daki deprem tehlikesi ve önlemler, 13 yıl önce yazılan kitapta! Her şeyi tek tek anlatmışlar

Gazi Üniversitesi'nden Prof. Dr. Süleyman Pampal ve Doç. Dr. Bülent Özmen'in, 2010 yılında yazdıkları kitapta, Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük yıkımın yaşandığı Hatay'daki deprem tehlikesine dikkat çekip, alınacak önlemleri sıraladıkları ortaya çıktı. "Afet yönetiminin bütün aşamalarını kapsayan çalışmalardan ödün verilmemeli" ibarelerini kullanıldığı kitapta zemin etütleri ile ilgili 'emniyet kemeri' benzetmesi ise dikkat çekti. İşte depreme yönelik uyarıların yer aldığı o kitaplar!

Haber 12-02-23 18:00

Sporda güvenliği en öne koyanlar için ağırlık kemeri önerileri

Ağırlık çalışılarak yapılan antrenmanların kas gelişimine katkısı tartışılmaz bir gerçek. Ancak ağırlık antrenmanları yaparken dikkatli olmak son derece önemli. Yanlış yapılacak herhangi bir hareket, beden sağlığına ciddi şekilde zarar verebilir. Spor yaparken bedeninizi korumak ve sporda güvenliği öne çıkarmak için ağırlık kemeri kullanmak faydalı olur. "Ağırlık kemeri ne işe yarar?" sorusunun cevabı olacak ürünleri sizin için bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 20-01-23 17:21

Kadıköy’de ceza yazan polise ‘İnsan olalım’ diyen taksici, tepki görünce ‘Hepimiz kardeşiz’ diyerek geri adım attı

Kadıköy'de denetim yapan polis ekipleri, sürücüsünün emniyet kemeri takmadığı tespit edilen ticari taksiyi durdurdu. Polislere ‘mantıklı olalım, akıllı olalım’ diyen taksiciye emniyet kemeri takmamaktan cezai işlem uygulandı. Polisleri ceza yazmaktan vazgeçirmeye çalışan taksici, başarısız olunca bu sefer de polislere ‘Biraz insan olalım’ dedi. Polisin bu söze tepki göstermesi üzerine geri adım atan taksicinin ‘hepimiz kardeşiz’ demesi ilginç anlara sahne oldu.

Haber 14-01-23 12:02

Alibeyköy Barajı'ndaki su son 10 yılın en düşük seviyesine indi

İstanbul'da yağış miktarının azalması sonucu su seviyesinin düştüğü Alibeyköy Barajı havzasında, "Güzelce Kemeri" tamamen ortaya çıktı.

Yurthaber 12-01-23 14:43

Kırkpınar'ın 'karizmatik çobanı' hayatının şokunu yaşadı! Cengizhan Şimşek'in 9 Mart'tan bu yana kazandığı her şey geri alındı...

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu, geçtiğimiz sene düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemeri kazanan başpehlivan Cengizhan Şimşek'in 9 Mart 2022 tarihinden bu yana elde ettiği tüm derecelerin iptaline, kazandığı ödül, kemer ve madalyaların iadesine karar verdi. Kırkpınar'ın karizmatik çobanı olarak anılan Şimşek'ten konuya ilişkin açıklama geldi.

Spor 03-01-23 12:36

İskele metrelerce yükseklikten yere çakıldı, üzerindeki işçiyi emniyet kemeri kurtardı

Adana’da bir kişi, iskele üzerinde apartmanı boyadığı sırada iskelenin halatı koptu.

Yurthaber 28-12-22 12:57

Elazığ’da dron destekli trafik denetimi

Elazığ’da polis ekipleri dron destekli trafik denetimi yaptı. İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “ Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından, ilimiz Güney Çevre Yolunda drone destekli; emniyet kemeri, kırmızı ışık ihlali, şerit değiştirme ihlali ile ilgili trafik denetimleri kararlılıkla sürdürülmektedir.

Yurthaber 26-12-22 12:20

Batman'da ilginç olay... Mahsur kalan kediyi kurtarmak için gitti, kendisi mahsur kaldı!

Batman'da ilginç bir olay meydana geldi. Batman Çayı'nda baraj kapakları kapanıp su seviyesi düşünce, köprü ayaklarında bir kedi mahsur kaldı. Yavru kediyi kurtarmak için köprü ayaklarına giden bir genç, baraj kapaklarının açılmasıyla birlikte su seviyesi yükselince bu sefer kendisi mahsur kaldı. Genç, mahsur kaldığı yerden ip, merdiven ve emniyet kemeri ile kurtarıldı.

Haber 18-12-22 17:52

Emniyet kemeri simülasyon aracından inenler emniyet kemerinin önemini anladılar

Bayburt İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Jandarma Genel Komutanlığı Trafik Daire Başkanlığına ait mobil tırda vatandaşlara uygulamalı trafik eğitimi verildi.

Yurthaber 01-12-22 10:13

Otomobil devinden flaş bir çağrı daha! 80 binden fazla aracı kapsıyor

Elon Musk'ın elektrikli otomobil şirketi Tesla, flaş bir çağrı yaptı. ABD merkezli otomobil üreticisinin geçtiğimiz günlerde ise 321 binden fazla aracını geri çağırmıştı. Şimdi ise otomobil devinin yazılım ve emniyet kemeri sorunları nedeniyle 80 binden fazla aracı geri çağırdığı açıklandı.

Finans 25-11-22 16:15

Takla atan araçtaki sürücüyü emniyet kemeri kurtardı

Sinop’ta iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ters dönen araç sürücüsünü emniyet kemeri kurtardı.

Yurthaber 14-11-22 08:10

Edirne’de ticari taksi sürücülerine ceza yağdı

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekiplerince ticari taksi ve toplu taşıma araçlarına yönelik yapılan denetimlerde, belediyeden çalışma şoför kartları olmadığı tespit edilen 6 ticari taksi sürüsüne toplam 10 bin 938 TL cezai işlem uygulanırken, 2 ticari taksi ise trafikten men edildi.İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekiplerince; ticari taksi ve toplu taşıma araçlarında sigorta, muayene, ruhsat SRC, psikoteknik, belediye kartı ve emniyet kemeri de

Haber 20-10-22 17:55

Muğla'da şehirler arası yolcu otobüsleri sivil polislerce denetleniyor

Muğla-İstanbul arasında gidiş-dönüş 1400 kilometrelik seferdeki denetimde, direksiyon başında cep telefonuyla konuşan ve emniyet kemeri takmadığı görülen iki şoföre ceza yazıldı

Yurthaber 18-10-22 19:34