Faizsiz Kredi Veren Bankalar Haberleri

Kredi kartında tarihsel ortalama aşıldı: Bankalar borcu olanları yakın takibe aldı!

Sıkı para politikasının etkisiyle kredi kartı harcamalarındaki büyüme hızı düştü. Mart sonunda kredi kartı harcamalarındaki 13 haftalık yıllıklandırılmış büyüme hızı yüzde 50'ler seviyesine geriledi. Mayıs sonunda kredi kartı harcamaları, bireysel ve ticari kartlarda artış gösterdi ancak büyüme hızları düştü. Merkez Bankası’nın raporuna göre kredilere olan borç tutarı artarken, faize bırakılan borçların oranı tarihsel ortalamayı aştı. Bankalar ise bu durumu yakın takibe aldı.

Finans 2024-06-10 11:00:53

Kurbana girer gibi ev almak! Bankalarda ortak konut kredisi dönemi... Bir ilk: 4 tanıdığını getirene kredi kolaylığı

Türkiye'de bir ilk oldu, artan faiz oranları sonrası harekete geçen bankalar ortak kredi uygulamasına başladı. Gelir durumu ya da başka bir sebeple kredi verilmeyen kişiler artık en az iki en çok da dört kişiyle birlikte ortak ev kredisi çekebilecek. Gelirlerini birleştirerek bankaya beyan eden kişiler, aylık ödemeleri de kendi aralarında bölecekler.

Finans 2024-05-28 07:34:30

Türk Lirası için adımlar peş peşe geldi: Önce stopaj, sonra zorunlu karşılık… Mevduat faizlerinde sert düşüş (En yüksek faiz veren bankalar hangisi?)

Merkez Bankası piyasada artan paranın fazlası için adımlarını hızlandırdı. Faiz kararı sonrasında mevduat faizi ve KKM için zorunlu karşılık oranlarında artış yaptı. Stopaj oranlarının yükseltilmesi ile son haftalarda düşüşe geçen mevduat faizlerinde de güncel rakamlar ortaya çıktı. 1-3 aylık mevduat faizleri son veri haftasında 4,5 puan geriledi. En yüksek faiz veren bankalar ise belli oldu.

Finans 2024-05-25 07:31:59

SSK, Bağ-Kur, memur emeklileri hepinizi ilgilendiriyor! Özel bankalardan promosyon hamlesi: 31 bin TL ödeme veren var!

Milyonlarca emeklinin temmuz öncesi seyyanen zam hayalleri suya düşerken emekliler de bankaların emekli promosyonlarını takip etmeye devam ediyor. Kamu ve özel bankaların emekli promosyonu yarışı kızıştı. Bazı bankalar, promosyona ek finansman da sağlamaya başladı. Hangi banka, ne kadar promosyon veriyor? İşte detaylar...

Finans 2024-05-21 13:54:26

Sayıları arttı! Bankalardan sıfır faizli kredi yarışı: İşte vade sayısı ve kredi miktarları...

Merkez Bankası'nın adımları sonrası kredi muslukları sıkılırken ve faiz oranları artarken sıfır faizle kredi veren bankalar belli oldu. Daha önce beş banka sıfır faizle kredi kampanyasını paylaşırken bir banka daha bu kampanyaya katıldı. Hangi bankalar sıfır faizle kredi veriyor? Vade sayısı ve kredi miktarı ne kadar? Hepsi belli oldu...

Finans 19-05-24 07:22

Kredi kartı sınırlaması, mevduat faizleri… Bankalar 'Herkes nasibini alacak' diyerek çağrı yaptı

Kredi kartı kullanımı, eflasyonla mücadelede hükümetin öncelendirdikleri listesinin en başlarında yer alan konulardan bir tanesi. Nakit çekim ve gecikme faizleri halihazırda artırılmış olan kredi kartı kullanımı için bankalardan çağrı geldi. Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, tüketimin sakinleşmesi için kredi kartlarına sınırlama getirilmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca mevduat faizleri hakkında da ‘Mevduat faizleri ortalama bir banda oturdu” yorumunu yaptı.

Finans 18-05-24 10:43

Banka kartından nakit avans çekilebilir mi?

Nakit avans, bankalar tarafından müşterilere farklı limitlerle sunulan bir hizmettir. Bu hizmetten yararlanmak isteyen kişilerin mobil bankacılık uygulaması gibi pratik başvuru kanallarını kullanmaları mümkündür. Günlük yaşamda aniden gelişen nakit ihtiyacını karşılama konusunda etkili olan bu seçenekten nasıl yararlanıldığı ise merak konusudur. Bu doğrultuda pek çok kişinin yanıt aradığı “Nakit avans banka kartından mı kredi kartından mı çekilir?” gibi bir sorunun ele alınması gerekir.

Finans 11-05-24 20:01

Faizsiz evlilik kredisi için ilk kez tarih verdi! Bakan Göktaş canlı yayında açıkladı: 'Bir müjdeyi paylaşmak istiyorum'

Evlilik kredisi ödemeleri ne zaman? Evlenecek gençlere yönelik 48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz 150 bin lira tutarındaki faizsiz kredi desteği verileceği daha önce açıklanmış ancak ödeme tarihi belirtilmemişti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş o soruya, "Resmi nikahı 15-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen çiftlerimizin kredi ödemeleri, 21 Mayıs itibarıyla hesaplarına geçmeye başlayacak" diyerek yanıt verdi.

Finans 11-05-24 09:59

6 bankadan faizsiz kredi kampanyası! Liste belli oldu, işte kredi miktarı ve taksit sayısı

Merkez Bankası'nın kredi kullanımlarına karşı tedbir almasına karşın vatandaşların kredi kartı ve kredi kullanımları devam ediyor. Vatandaşlar bankalarda 'faiz kredi' seçeneklerini araştırıyor. Peki bankalarda faizsiz kredi tutarı ve vade ne kadar? İşte detaylar...

Finans 10-05-24 07:32

Nakit avans nedir? Nakit avans nasıl çekilir, nasıl ödenir? Nakit avans hesaplama

Bankalar tarafından müşterilere sunulan hizmetler arasında yer alan nakit avans seçeneği sayesinde acil nakit para ihtiyacı giderilebilir. Bankamatiklerden çekilmesi mümkün olan nakit avansın geri ödemesi ise mevcut borca eklenen faiz tutarı ve diğer giderlerin dikkate alınması sonucunda hesaplanır. Bununla birlikte günümüzde vatandaşlara faizsiz ve taksitli nakit avans seçenekleri de sunulur.

Finans 08-05-24 20:13

'Temmuz ayına kalmayacak...' Emekli zammı öncesi milyonlara promosyon ayarı! (8 Mayıs 2024 güncel emekli promosyonu rakamları)

Emekli maaşı zammı için Temmuz ayı beklenirken bir yandan da milyonların gözü kulağı emekli promosyon ödemelerinde. Emekli maaşlarındaki artışın promosyon rakamları üzerinde etkili olması bekleniyor. Ekonomist Muhammet Bayram emekli maaş promosyonlarına ilişkin yaptığı açıklamasında rakamların Temmuz ayı gelmeden 20 bin liraya yükselebileceğini kaydetti. Peki en yüksek promosyon veren bankalar hangileri? İşte güncel emekli promosyon rakamları…

Finans 08-05-24 13:35

Kredi kartı, IBAN, vergi… Bankalar komisyonu artırınca her şey değişti! ‘Bunu biz istemedik, mecbur kaldık’

Kredi kartı ile alışverişte bankalar komisyon ücretini artırınca düzen değişti. Esnaf artık IBAN kullanmaya başladı. Bankaların aldıkları komisyon ücretine 5 kat zam yapınca IBAN üzerinden ödeme kabul etmeye başlayan esnaf “Bunu biz istemedik, mecbur bırakıldık. Fiş-fatura kesmeyenler tespit edilip cezaları kesilsin” ifadelerini kullanmaya başladı. İşte kredi kartı ile IBAN çıkmazı arasında kalan esnafın isyanının detayları…

Finans 01-05-24 08:31

Emekli promosyonunda son tablo! 15, 17 bin TL derken 20 bin TL'ye merdiven dayadı! Rakamlar güncellendi, listeye bakmadan bankaya gitmeyin!

Mart ayı enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından 3 aylık enflasyon farkı da belli oldu. Milyonlarca emeklinin temmuz ayı hesapları başladı. Bankalar ise emekli promosyonlarında güncellemeye gitti. Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? En yüksek promosyonu veren banka hangisi?

Finans 14-04-24 13:30

Maaşını PTT'den alanlar dikkat! Emekli promosyonunda SGK kapsama dahil etmemişti: Tek çare maaş taşıma

Emekli promosyonları güncelleme yapılarak 18 bin liraya kadar yükseldi. Kamu bankalarında ise rakam 12 bin TL! Ancak geçmiş yıllarda 19 banka ile anlaşma yapan Ssosyal Güvenlik Kurumu SGK’nin PTT’yi dahil etmemesi, maaşını PTT’den alan emeklileri banka değiştirmek zorunda bıraktı. İşte haberin detayları ile 2024 Nisan ayı itibarıyla en yüksek emekli promosyonu veren bankalar…

Finans 09-04-24 07:51

Sıfır faizli kredi ile yarış başlattılar! İhtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 86'yı aşınca bankalar harekete geçti: İşte ucuz kredinin yol haritası...

İhtiyaç kredisi faizlerinin yüzde 86 ile zirve yapmasının ardından “en uygun kredi”, “en düşük faiz” gibi aramalar nakit paraya ihtiyacı olanlar tarafından araştırılmaya başlandı. Yüksek faiz oranlarıne rağmen vatandaşın talebi devam ederken bankaların müşteri kazanmak için yaptığı kampanyalar dikkat çekti. Bankalar yeni müşterilere sıfır faizli kredi imkanı sağlayan araçlar sundu.

Finans 06-04-24 12:05

Aile ve Gençlik Fonu'na depremin merkez üssünde 1981 çift başvurdu

Başvuruları 15 Şubat'ta başlayan "Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi" ile çiftlere 48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz, 150 bin lira tutarında faizsiz kredi ile psikolojik ve sosyal destekler sunuluyor.

Yurthaber 29-03-24 11:54

Bankalar kredi musluklarını kesti... Otomobilde rota değişti! İşte yeni dönemin detayları

Merkez Bankası'nın ilave sıkılaşma adımlarının ardından ticari ve ihtiyaç kredilerinde büyüme sınırı düşürüldü. Bankalar kredi musluklarını kısarken otomobil almak isteyen vatandaşlar ise kredi kartıyla alımlara yöneldi.

Finans 28-03-24 07:58

Otomatik fatura talimatı verenler ekstrenizi kontrol edin! Oranlar kredi kartından yüksek, sürprizle karşılaşabilirsiniz...

Ödemelerini otomatik fatura talimatıyla yapanlar dikkat. Bu ayki ekstrenizi kontrol edin. Bankalar güncelleme yaptı. Sürpriz faiz oranıyla karşılaşabilirsiniz!

Finans 27-03-24 14:00

22 yılın zirvesine yerleşti! Kredi faizlerinde Merkez Bankası etkisi: Uçuşa geçti! Yüzde 76 görüldü

Merkez Bankası'nın ilave sıkılaşma adımları ve sürpriz faiz kararı sonrası bankalar da kredi faizlerinde düzenlemeye gitti. Kredi faizlerinde rekor yükselişle 22 yılın zirvesine yerleşti.

Finans 26-03-24 10:48

Kredi çekmek hayal oldu! 100 bin TL'lik ihtiyaç kredisinin geri ödemesini gören vazgeçiyor... Aylık taksidi bakın ne kadar oldu?

Kredi faizleri aldı başını gitti. Her geçen gün artan faiz oranlarıyla birlikte kredi çekmek neredeyse hayal oldu. Bankalar, özellikle ihtiyaç kredisinin faiz oranlarında son günlerde artışa gitti, öyle ki 100 bin TL'lik bir ihtiyaç kredisinin geri ödemesini gören vatandaşlar, bankanın kapısından giremez oldu. Toplamda 50 bin TL'lik geri ödemeyi görenler "Bankaya 'ben çektim yarısını da sana vereyim' diyoruz" yorumunda bulunuyor. Peki 100 bin TL'lik ihtiyaç kredisinin aylık taksidi ne kadar?

Finans 25-03-24 15:18

Nakit çekim faizi artmıştı! Kredi kartı kullanım faizi için gözler saat 14.00’te! ‘Bankalar gerekli işlemi yapmaya başladı’ diyerek anlattılar

Merkez Bankası faiz kararı sonrası kredi kartı için yeni bir hamlenin gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Gözler saat 14.00’e çevrilirken uzmanlardan kritik bir değerlendirme geldi. Ekonomist Hikmet Baydar, Merkez Bankası’nın bankalara sıkılaştırma adımları için sözlü yönlendirmelerde bulunduğunu dile getirdi. Baydar, “Ekstra bir düzenleme olabilir ancak şu anda zaten bankalar gerekli olan işlemleri yapmaya başladılar” ifadelerini kullandı.

Finans 21-03-24 11:12

Emekli promosyonunda son gelişme: Bankalar süreyi uzattı, en yüksek promosyonu hangi banka veriyor?

Seçimler öncesi seyyanen zammın gelip gelmeyeceği konuşulurken emekliler de bankaların emekli promosyon kampanyalarını takip etmeye devam ediyor. Peki en yüksek promosyon veren bankalar neler? İşte detaylar...

Finans 20-03-24 14:56

Altın ve dolara talep patladı! Bankalardan nakit avans ve bireysel kredi kullananlara uyarı geldi: Tespit edilip yaptırım uygulanacak…

Kredi kartına nakit avans ve bireysel kredi için alınan kararların yankıları devam ederken bankalardan bir hamle daha geldi. Vatandaşa yapılan uyarıda nakit avans ve bireysel kredi kullananların altın ve döviz almaması yönünde uyarı yapıldı. Müşterilerinden bir de taahhüt alan bankalar, ‘yaptırımı var, sorumlu biz değiliz” mesajı verdi. Öte yandan Türkiye Bankalar Birliği verilerinde çok çarpıcı sonuçlar Türkiye’nin kredi kartı ve bireysel kredi borçlanmasını gözler önüne serdi.

Finans 16-03-24 07:02

5 bankadan faizsiz kredi kampanyası! Kredi tutarı ve son tarihler belli oldu

Merkez Bankası'nın adımları sonrası tüketici ve ticari kredi oranları yükselirken 5 bankadan faizsiz kredi kampanyası geldi. Peki bankalarda faizsiz kredi tutarı ve vade ne kadar, faizsiz kredi ile borçlanmak mantıklı mı?

Finans 15-03-24 11:22

Kredi faizleri, limitler... Bankalarda yoğun mesai: Reuters kaynakları duyurdu, faiz oranları yükselişe geçti

Sıkılaşma adımlarının yoğunlaştığı bankacılık sektöründe yükselişe geçen ticari kredi faizlerinde artışın sürmesi beklenirken, bazı bankalar ticari kredi limitlerini 100 bin TL'ye kadar düşürdü.

Finans 13-03-24 15:41

Bankalar kredi kartında ilk somut adımı attı! Nakit avansa taksit sınırı geldi: Tüm hesaplama değişti, 50 bin lirada 14.721 lira fark…

Kredi kartı nakit avans taksit sayısı ve limit düşürüldü. Ekonomi yönetiminin talimatları bankalarda yanıt bulurken ilk somut adım da atılmış oldu. Bu kararın ardından kredi kartı nakit avans kullanacaklar için örnek geri ödeme hesaplaması da ortaya çıktı. Aylık ödeme rakamı artsa da vatandaş artık daha az faiz ödeyecek. 50 bin lirada 15 bin liraya yakın bir para cebe kalacak.

Finans 13-03-24 11:53

Kredi kartında yeni düzenleme! Seçimden sonrası için bekleniyordu ama... Nakit avansta taksit sayısı 3'e düştü, yüzde 25 sınırı geldi, ihtiyaç kredilerinde faiz oranı yükseldi

Kredi kartlarında yeni düzenlemeye gidildi. Yeni uygulamaların hayata geçirilmesi planlanan kredi kartları için bankalar yeni karar aldı. Seçimlerin ardından taksit sayısı, limit sınırı ve faiz oranının yükseltilmesi beklenen kredi kartlarında beklenen haber geldi. Bankalar, nakit avansta taksit sayısını 12'den 3'e düşürdü. Bankaların, kredi kartında nakit avans çekimini de kart limitinin yüzde 25’i ile sınırlandırdığı belirtiliyor. Öte yandan ihtiyaç kredilerindeki faiz oranları da yükseltildi.

Finans 12-03-24 06:44

2 yılı geri ödemesiz, 48 ay vadeli kredi desteğine başvuru sayısı belli oldu: Başvuru şartları neler?

Yeni evlenecek çiftlerin iple çektiği uygulama başlıyor! Evlilik yolundaki gençlere 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi verilecek. Kredi desteğine 22 günde başvuraların sayısı belli oldu. Faizsiz krediye başvurula nereden başlayacak?

Finans 07-03-24 12:40

İhtiyaç kredisi faizleri yükselecek mi? Merkez Bankası’nın kararı tedirgin etmişti: Ekonomist Muhammet Bayram ‘Bankalar artık daha az kredi verecek’ diyerek tek tek anlattı

Merkez Bankası’nın tüketici kredisi büyümesi için aldığı sınırlama kararının etkileri merak ediliyordu. Ekonomist Muhammet Bayram ihtiyaç kredisi faizleri için dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kredi faiz oranlarının artmasını beklemediğini söyleyen uzman isim, bankaların artık daha az kredi vereceğini kaydetti. Gelecek dönemde enflasyonla mücadele için kredilere ilave tedbir gelebileceğini de sözlerine ekledi.

Finans 07-03-24 08:23

Kentsel dönüşüme özel kredi, hibe ve taşınma desteği! BBDK, kredi kısıtlamasını kaldırdı! Ödeme planı: 2 yıl ödemesiz, 1 yıl faizsiz.. Aylık 5 bin 833 TL'den başlıyor

Kentsel dönüşüme özel kredi desteğinde detaylar dikkat çekiyor. Nisan ayındaki başvuruları kaçıranlar için hükümet yeni bir fırsat sunarken BDDK'da kredi kısıtlaması kararını kaldırdı. Kampanya kapsamında 700 bin TL'ye kadar, hibe ve kredi desteği veriliyor. 100 bin TL'ye kadar da taşınma desteğinin verileceği açıklanırken, yıl yıl ödeme planı da belli oldu. Buna göre 2 yıl ödemesiz, 1 yıl faizsiz kredi desteğinin ilk taksidi 5 bin 833 TL'den başlıyor. İşte detaylar...

Finans 04-03-24 08:14

Otomatik fatura talimatı verenler dikkat! Kredi kartı ile ödemede faiz yükseldi: Bankalar güncelleme yaptı, 500 liralık faiz ödeyebilirsiniz…

Bankaların faturalar için aldığı otomatik ödeme talimatı faizi katlandı. Faiz oranı banka banka değişse de yüzde 2,49'dan başlayıp yüzde 4,42'ye kadar yükseldiği görüldü. Yeni oranlar mesajlarla ve internet sitelerinden duyuruldu. Yapılan hesaplamaya göre tüm ailenin faturaları otomatik ödeme talimatına verildiğinde aylık 400-500 liralık faiz ücretleri ile karşı karşıya kalındığı ifade ediliyor.

Finans 04-03-24 08:09

Araba almak isteyene 0 faizli kredi! Togg’dan T10X V2 için kampanya: Aylık 29.167 TL ödenecek

Yerli otomobil Togg’dan araba almak isteyenler için 0 faizli kredi kampanyası duyuruldu. Buna göre Togg T10X V2 uzun menzil için 350 bin TL krediye faizsiz kredi sunacak. Aylık ödemelerin 29.167 TL olduğu Togg Mart ayı kampanyasında Nisan sonuna kadar fiyat sabitleme garantisi de verildi.

Finans 02-03-24 15:25

Emekli maaş promosyonunda son saatler! Emekliler Derneği’nden bankalara çağrı: Kamuda 5 bin lira özelde 15 bin lira (İşte en yüksek promosyon veren bankalar)

Emekli maaşlarına yapılan zamlardan umduğunu bulamayanlar bankaların emekli maaş promosyonlarına yönelmişti. Emekli promosyonları 15 bin liraya kadar yükseldi. Ancak yüksek promosyon ödemesi yapan bazı bankalar için son başvuru tarihi 29 Şubat, yani bugün. Peki, hangi banka, ne kadar emekli maaşı promosyonu ödüyor? En yüksek promosyon ödemeleri ne kadar?

Finans 29-02-24 11:14

Kredi kartı kullananları yakından ilgilendiriyor: 1500 lirayı bulan var... Aidat ücretlerine fahiş zam geldi! Geri almak için adım adım yapılması gerekenler

Milyonlarca kredi kartı kullananı etkileyen zam kararı... Bankalar kredi kartı aidat ücretlerine yüzde 70'e varan zam yaptı. Zamla birlikte aidat ücreti 1500 lirayı bulan kartlar oldu. Peki vatandaşlar iade için ne yapmalı, uzman isim adım adım yapılacakları anlattı.

Finans 28-02-24 08:15

Emekli maaş promosyonunda son 2 gün! Artan TL mevduat hesapları rakamları değiştirdi: ‘Banka banka gezin’ uyarısı

2024 Şubat ayı en yüksek emekli maaşı promosyonu veren bankalar emeklilerin gündeminde kalmaya devam ediyor. Rakam 15 bin liraya kadar çıkarken, rakamın önümüzdeki günlerde daha da yükselmesi bekleniyor. Promosyon ödemeleri için bankalar 29 Şubat’a kadar başvuru kabul ediyor. Peki, hangi banka, ne kadar emekli maaşı promosyonu ödüyor?

Finans 27-02-24 13:57

Canlı yayında kredi kartlarıyla ilgili kritik iddia: Bazı bankalar asgari ödeme tutarını yüzde 50'ye çıkardı!

Kredi kartlarındaki düzenlemenin ayrıntıları merakla beklenirken vergi uzmanı Nedim Türkmen'den canlı yayında asgari ödeme tutarlarına ilişkin kritik bir açıklama geldi.

Finans 25-02-24 10:13

İstanbul’da dönüşüm zamanı! ‘Yarısı Bizden’ kampanyasında detaylar belli oldu: Kentsel dönüşümde geri ödemesiz, faizsiz kredi desteği…

Her bir konut için 700 bin lira hibe, 700 bin lira kredi verilecek. İstanbul’da kentsel dönüşümü hızlandıracak Yarısı Bizden kampanyasında detaylar belli oldu. Kiracılar için de 100 bin lira tahliye desteği sağlanacak. Peki kampanyadan kimler, nasıl faydalanacak? Ödemeler nasıl olacak? Tüm detaylar ortaya çıktı.

Finans 24-02-24 07:50

En düşük emekli maaşından bile fazla! Fark 10.500 lirayı geçti: İşte Şubat ayı en yüksek emekli maaşı promosyonu veren bankalar

Emekli maaş promosyonları emeklilere yapılan maaş zammının ardından güncellendi. Kamu ve devlet bankası arasındaki makas da epey açıldı. Rakam 15 bin TL’ye çıktı. Peki en yüksek promosyonu hangi banka veriyor? İşte Akbank, İş Bankası, Yapı Kredi, Denizbank, Ziraat, Garanti Bankası, ING güncel promosyon rakamları…

Finans 21-02-24 09:22

BANKA BANKA ŞUBAT PROMOSYONU | 10 bin TL ve üzeri maaş alan emekliler için zam geldi! En yüksek veren hangisi? Akbank, İş Bankası, Yapı Kredi, Denizbank, Ziraat, Garanti...

Banka banka Şubat ayı promosyon kampanyaları belli oldu. 10 bin TL ve üzeri maaş alan emeklilere promosyon zammı geldi. Yaklaşan yerel seçim öncesi kredi kartlarına sınırlama ve kredi faiz oranlarının artacağına dair iddialar konuşulurken, bankalar harekete geçti. Akbank, İş Bankası, Yapı Kredi, Denizbank, Ziraat, Garanti başta olmak üzere bankalar emekli promosyonlarında artışa gitti. Peki hangi banka emeklilere ne kadar promosyon veriyor? En yüksek hangi banka promosyon veriyor? İşte yanıtı...

Finans 19-02-24 14:02

Evlilik kredisine ilk onlar başvurdu! 150 bin liralık faizsiz kredi için evlilik tarihlerini öne çektiler: Bakan Göktaş’tan o çifte sürpriz telefon

Evlilik kredisi başvuruları bugün başlamıştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ilk başvuruyu gerçekleştiren çifte sürpriz yaparak telefonla aradı. Aile ve Gençlik Fonu'ndan sağlanacak destek dolayısıyla evlilik tarihlerini öne çektiklerini belirten Kılıç ile nişanlısı Yüzbaşı Bakan Göktaş'ı düğünlerine davet etti.

Finans 15-02-24 14:29

Murat Kurum'dan 'Risksiz İstanbul' toplantısı! 5 bin 833 liradan başlayan taksitlerle ödenecek

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, 'Risksiz İstanbul' sloganıyla düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulundu. Kiptaş'la yapılacak dönüşümlere dikkat çeken Kurum, "700 bin lira hibe destek vereceğiz. 700 bin lira da kredi desteği vereceğiz. Vatandaşımızın ödemeleri konutun bitiş tarihinde başlayacak. İlk yıl faizsiz sabit taksitle, sadece 5 bin 833 liradan başlayan taksitlerle ödenecek." ifadelerini kullandı. Kurum başvuruların 15 Nisan'da başlayacağını belirtti.

Haber 15-02-24 12:16

Evlilik kredisi başvuruları başlıyor! O şartları taşıyanlar 150 bin liralık faizsiz kredi alabilecek

Aile ve Gençlik Fonu için başvurular bugün depremlerden etkilenen illerde başlıyor. Fonla, 48 ay vadeli 2 yılı geri ödemesiz 150 bin lira kredi desteği sunulacak.

Finans 15-02-24 07:20

Evlilik kredisi için evlenecek çiftler bu haberi bekliyordu! 150 bin liralık faizsiz kredi başvurusu yarın başlıyor

Aile ve Gençlik Fonu için başvurular yarın depremlerden etkilenen illerde başlıyor. Fonla, 48 ay vadeli 2 yılı geri ödemesiz 150 bin lira kredi desteği sunulacak.

Finans 14-02-24 13:09

Kredi kartını takside düşürdü, geri veren taksiciye öfke kustu! Mağdur olmasın diye 1000 lira çektim

Son günlerde sık sık gündem olan taksici-müşteri kavgalarına bir yenisi eklendi ancak bu seferki hayli ilginç. İstanbul'da taksiye binen kadın müşteri kredi kartını araçta unuttu. Kartından para çekildiğinde taksiciye ulaştı ve ağır sözler sarf edip hırsızlıkla suçladı. Taksici ise kadına iyilik yaptığını savundu. İşte o garip tartışma...

Haber 12-02-24 07:43

Son dakika | Kredi desteğinde detaylar belli oldu! Bakan açıkladı: İşte 48 ay vadeli geri ödemesiz evlilik kredisine başvuru tarihi ve şartları...

Son dakika haberi: Yeni evlenecek çiftlerin iple çektiği uygulama başlıyor! Evlilik yolundaki gençlere 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi verilecek. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı uygulama için başvuru tarihi ve şartlarını açıkladı.

Finans 09-02-24 11:42

3. köprüye tren hattı geliyor! Tarih verildi: ‘BAE ile kredi noktasında konuşuyoruz’

Birleşik Arap Emirlikleri ile Türkiye 3. köprüye demiryolu projesini görüşüyor. Yavuz Selim Köprüsü'nden geçecek tren hattı projesinin bittiği bilgisini veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Birleşik Arap Emirlikleri ile kredi noktasında konuşuyoruz. Bu yıl içinde ihalesini yapar, başlarız” dedi.

Finans 08-02-24 15:32

Fed'den ABD bankaları için kredi uyarısı

ABD Merkez Bankası "Bankalar bazı kredi türlerinde kredi standartlarını daha da sıkılaştıracak" açıklamasını yaptı.

Finans 06-02-24 15:56

İmamoğlu ile vatandaş arasında ilginç diyalog: Kredi çekeceğim deyince karşı çıktı

Seçim çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı programda kendisine destek veren bir vatandaşla yaşadığı ilginç diyalog dikkat çekti. "Sen kazanırsan kocama kredi çektirip kurban keseceğim" diyen vatandaşa İmamoğlu, "Sen kredi çekme beraber keseriz" yanıtını verdi.

Haber 05-02-24 13:44

Kredi kartı ekstrelerine ekstra takip! Altın, döviz, kripto para derken ikinci el otomobil içinde düzenleme gündemde... Bankalar uyarıyor, kapatılmaması için tek bir şartı var!

Kredi kartı kullanımıyla ilgili yeni düzenleme geliyor. Son bir yılda yüzde 155 oranında artan kart harcamaları sonrası harekete geçildi. Kredi kartlarıyla altın, döviz, kripto para alanlar yakın takibe alınırken, ekstreler ekstra inceleniyor. Bankalardan müşterilerine 'kartınız kapatılabilir' mesajı gönderilirken; söz konusu alımlarla ilgili 'tek bir şart'ın sunulabileceği belirtildi. Öte yandan kredi kartı düzenlemesiyle faiz oranlarına düzenleme ve taksit sınırlama da gündemde.

Finans 31-01-24 07:37