Petro Haberleri

İran-İsrail geriliminde füzeler ateşlendi! Saldırı sonrası dikkat çeken sözler: 3. Dünya Savaşı'nın eşiğindeyiz

İran'ın İsrail'e insansız hava araçlarıyla (İHA) saldırı başlatmasının ardından "3. Dünya Savaşı" uyarısı dikkat çekti. Tüm dünyada endişe yaratan açıklama Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro'dan geldi. Kolombiya lideri Petro, ABD'yi soykırıma destek vermekle suçlarken "3. Dünya Savaşı'nın eşiğindeyiz" diye konuştu.

Haber 2024-04-14 05:19:14

SON DAKİKA | 'Ateşkese varıldı' iddiasına İsrail ve Hamas'tan yalanlama! ABD Başkanı Joe Biden'dan İsrail'e uyarı: 'Büyük bir hata olur'

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ediyor. ABD Başkanı Joe Biden yaptığı açıklamada "İsrail'in Gazze'yi işgal etmesi büyük hata olur. Ama girip Hizbullah ve Hamas gibi aşırılıkçıları yok etmesi gerekiyor" dedi. Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro İsrail ile dış ilişkilerin askıya alındığını açıkladı. Öte yandan sabah saatlerinde ateşkese varıldığı aktarılmıştı. İsrail ise ateşkes iddialarını yalanladı.

Haber 2023-10-16 09:53:13

Kolombiya Devlet Başkanı'nın oğlu para aklama yüzünden tutuklandı!

Kolombiya Devlet Başkanı Gustavo Petro'nun oğlu Nicolas Petro, para aklama ve haksız kazanç sağlama suçlamalarıyla tutuklandı.

Haber 2023-07-29 18:06:51

Uçak kazasında kaybolmuşlardı: Mucize kurtuluş! Biri 11 aylık bir bebek... Hayata böyle tutunmuşlar

Kolombiya’da 1 Mayıs tarihindeki uçak kazasından 2 hafta sonra mucizevi bir kurtuluş haberi geldi. Kazadan 2 hafta sonra aralarında 11 aylık bir bebeğin de olduğu 4 çocuk canlı olarak bulundu. Çocuklar meyve yiyerek hayatta kaldı. Kolombiya Devlet Başkanı Gustavo Petro ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ordumuzun yaptığı yoğun çalışmalar sonucunda Guaviare’deki uçak kazasında kaybolan 4 çocuğun bulunması ülke için büyük sevinç" dedi.

Haber 2023-05-18 13:28:39

Miras davasında dikkat çeken iddialar! Ukraynalı kadına, üvey oğlundan yalanlama: Babamın bakıcısıydı, zorla evlendi

Antalya'da eşinden kalan mirasın getir-götür işlerini yapan kişi tarafından senet imzalattırılarak borçlu gösterildiğini iddia eden Larysa Motsar için üvey oğlundan yalanlama geldi. Oğul Oleg Motsar’ın avukatı Halil Girkin, Larysa Motsar’ın 2017 yılında Petro Motsar’ın bakıcısı olduğunu ve 2019 yılında kendisini kandırarak evlendirdiğini ileri sürdü. Motsar, üvey annesinin tüm mirasa el koymaya çalıştığını ve getir-götür işleri yapan kişinin ise babasının iş ortağı olduğunu söyledi.

Haber 05-08-22 16:38

Kolombiya'nın ilk solcu devlet başkanı Gustavo Petro oldu

Kolombiya'da devlet başkanlığı seçimlerini eski gerilla hareketi mensubu solcu aday Gustavo Petro kazandı.

Haber 20-06-22 10:18

Gustavo Petro: Kolombiya'da cumhurbaşkanlığı seçimini solcu aday kazandı

Kolombiya'da Cumhurbaşkanlığı seçimini solcu aday Gustavo Petro kazandı. Geleneksel olarak sağcı siyasetçilerce yönetilen bir ülke olan Kolombiya'da eski bir Marxist gerilla mensubu olan Petro'nun zaferi dünya basınında gündem oldu.

Haber 20-06-22 05:54

Gustavo Petro: Kolombiya'nın ilk solcu lideri olmaya yaklaşan eski gerilla

Kolombiya'da dün yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunu önde kapatan Gustavo Petro, 17 yaşında M-19 adlı gerilla hareketine katılmış bir siyasetçi. Başkent Bogota'nın eski belediye başkanı olan Petro, daha sonra senatörlük de yapmıştı. Seçim vaatlerinin başında ise barış, sosyal adaletsizlikle mücadele ve fosil yakıtsız bir ekonomi geliyor.

Haber 30-05-22 15:47

Putin'in dünyaya korku salan tehdidi ortaya çıktı! İstesem, 48 saat yeter

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'yı işgal kararından yıllar önce yaptığı bir tehdit ortaya çıktı. Rus liderin, eski Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko'ya söylediği iddia edilen tehdide göre, Putin'e askerlerini 6 ülkenin başkentinde hazır tutması için sadece 48 saat yeter...

Haber 29-03-22 09:34

Son dakika: Eski Ukrayna lideri kameralar karşısında duyurdu! Hiçbir şansı yok

Son dakika haberi: Kiev'de Rus güçlerine karşı direnişe katılan Ukrayna'nın eski lideri Petro Poroşenko, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Poroşenko, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e tepki göstererek, "Putin'in hiçbir şansı yok. Ukrayna'yı ele geçiremez." dedi. Öte yandan Poroşenko, Zaporijya Nükleer Santrali'nin Rus ordusu tarafından ele geçirilmesiyle ilgili de konuştu. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 04-03-22 18:33

Ukrayna eski Devlet Başkanı Poroşenko: Ülkemizden defolun gidin

Rusya’nın Ukrayna’ya başlattığı askeri harekatın ardından Ukrayna eski Devlet Başkanı Petro Poroşenko, yayınladığı video ile Rusya’ya tepkisini dile getirdi. Geçtiğimiz günlerde silah kuşanarak Kiev savunmasına da katılan Poroşenko, Rus birliklerine seslenerek “Ülkemizden defolun gidin” dedi.

Haber 01-03-22 02:13

Vatana İhanetle Suçlanan Poroşenko Ukrayna’ya Döndü

Eski Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko, vatana ihanetle suçlandığı davada hakim karşısına çıkmak için Kiev'e döndü. Poroşenko, suçlamaların halefi Volodimir Zelenskiy'in müttefiklerince uydurulduğunu savunuyor

Haber 17-01-22 21:15

Eski Ukrayna lideri Poroşenko, 'vatana ihanet' ile yargılandığı dava için Kiev'e döndü

Eski Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko, vatana ihanet suçlamalarıyla yargılandığı davada mahkemeye çıkmak üzere ülkesine döndü. Poroşenko, davanın siyasi güdümlü olduğunu savunuyor.

Haber 17-01-22 19:45

Venezuela’da Kripto Paralarla Uçak Bileti

Ülkenin en önemli havaalanı olan Maiquetia Havaalanı’nda yolcuların uçak biletlerinin ve havaalanındaki diğer mal ve hizmetlerin ödemelerini Bitcoin, Dash ve Petro gibi kripto paralarla yapabilecekleri açıklandı

Haber 19-10-21 18:50

GAÜN’den Ukrayna ile işbirliği protokolü

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ile Ukrayna’da bulunan Kharkiv Petro Vasylenko National Technical Agriculture University arasında ikili işbirliği protokolü imzalandı.Gaziantep Üniversitesi, Ukrayna ile olan işbirliklerine bir yenisini ekleyerek, 90 yıllık akademik birikimiyle Ukrayna’nın en iyi teknik üniversitelerinden biri olan Kharkiv Petro Vasylenko National Technical Agriculture University ile akademik ve kültürel faaliyetlere olanak sağlayan işbirliği protokolü GAÜN Rektörlük Makamı’nda imzalandı.

Yurthaber 02-03-21 15:53

Eski Ukrayna lideri Poroşenko hastaneye kaldırıldı

Ukrayna’nın eski Devlet Başkanı Petro Poroşenko, koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıkmasından dört gün sonra hastaneye kaldırıldı.

Haber 03-10-20 18:26

Ukrayna eski devlet başkanı Poroşenko koronavirüse yakalandı

Ukrayna’nın eski devlet başkanı Petro Poroşenko, koronavirüse (Covid-19) yakalandığını duyurdu.

Haber 29-09-20 20:47

Büyükşehir’den Kimya ve Petro-Kimya tesislerine sıkı denetim

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Kocaeli genelinde faaliyet gösteren Kimya ve Petro-Kimya tesislerinde yangın güvenliği kapsamında denetim gerçekleştirdi.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kimya ve Petro-Kimya tesislerinde muhtemel yangınlara karşı tedbirlerini alıyor.

Yurthaber 17-07-20 12:01

Eski lider Poroşenko'ya kaçakçılık operasyonu!

Ukrayna'da eski Devlet Başkanı Petro Poroşenko hakkında sanat eseri kaçakçılığı iddiası ülkede gündem oldu.

Haber 27-05-20 12:19

Türk öğrencilere Rusya'da nükleer enerji alanında yüksek lisans eğitimi fırsatı

Akkuyu NGS için personel yetiştirme programı kapsamında, St. Petersburg Büyük Petro Politeknik Üniversitesi, Türk öğrencilere yönelik ücretsiz yüksek lisans eğitimi için ikinci kez alım yapacak

Yurthaber 17-03-20 15:13

Eski Ukrayna Devlet Başkanı Poroşenko’ya yumurtalı saldırı

Eski Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko, düzenlediği mitingde yumurtalı saldırıya uğradı.Ukrayna’nın eski Devlet Başkanı Petro Poroşenko, başkent Kiev’de muhalefetin siyasi kanadını oluşturan isimlerle ‘Zelenskiy için kırmızı çizgi’ adı altında yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı bir miting düzenlendi.Muhalefet tarafından Rusya yanlısı olarak eleştirilen Zelenskiy’e karşı düzenlenen mitingde beklenmedik bir olay yaşandı.

Haber 09-12-19 12:56

Türkiye'nin ikinci yardım uçağı Arnavutluk'a indi

Arnavutluk Savunma Bakan Yardımcısı Petro Koçi: - "Türkiye dosttan öte bir ülke. Türk halkı Arnavutlar için dosttan öte bir halk"

Haber 03-12-19 18:59

ABD'li Cumhuriyetçi Senatör, Biden-Ukrayna ilişkisinin belgelerini talep etti

Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, ABD Dışişleri Bakanlığından ABD'nin eski Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın dönemin Ukrayna lideri Petro Poroşenko ile 2016'daki telefon görüşmelerinin ve Hunter Biden'ın iş ortağı Devon Archer ile dönemin Dışişleri Bakanı John Kerry'nin 2 Mart 2016'da yaptığı toplantının kayıtlarını istedi

Haber 22-11-19 00:48

Trump’ın danışmanı Kislin: “Poroşenko 1.5 milyar dolar çaldı”

ABD Başkanı Donald Trump’ın serbest danışmanlığını yapan ve aynı zamanda ünlü bir iş adamı olan Sam Kislin, eski Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko’nun bütçeden 1.5 milyar dolar çaldığını iddia etti.Sam Kislin Ukrayna’nın başkenti Kiev’de düzenlediği basın toplantısında eski Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko’yu ilgilendiren ilginç bir yolsuzluk iddiası ortaya attı.

Haber 21-10-19 16:19

Rusya’da Birinci Petro dönemine ait sikkeler bulundu

Rusya’nın başkenti Moskova’da bir caddede yapılan kazı çalışmaları sonucunda Birinci Petro dönemine ait tarihi sikkeler bulundu.Moskova Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Kostyanskiy Caddesi’nde yapılan kazı sonucu içerisinde metal madeni paraların olduğu seramik bir vazo bulundu ve bu paraların Büyük Petro lakabıyla tanınan Rus Çarı Birinci Petro dönemine ait olduğu tespit edildi.

Haber 18-10-19 15:40

Zelenskiy: Poroşenko, yaptıkları için hesap verecek’

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, kendisinden önce başkanlık koltuğunda oturan Petro Poroşenko’nun iktidarı döneminde yaptığı işler için hesap vereceğini açıkladı.Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Poroşenko hala kendini başkan zannediyor.

Haber 11-10-19 14:17

Eski Ukrayna Devlet Başkanı Poroşenko yalan makinesiyle ifade vermeyi reddetti

Başkanlığı döneminde bir televizyon kanalının satın alınmasıyla ilgili yolsuzluk iddialarına karşı savcılık tarafından yalan makinesiyle ifadeye çağrılan eski Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko, ifade vermeye gitmedi.Ukrayna’nın bir önceki devlet başkanı Petro Poroşenko, Ukrayna’da yayın yapan Direct TV’nin satın alınması ve satılması dönemlerinde usulsüzlük yapmakla suçlandı.

Haber 01-10-19 14:55

Akkuyu NGS'de çalışacak öğrenciler Rusya yolcusu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez: - "Bugüne kadar farklı yıllarda 244 Türk öğrenci, Rusya'daki MEPhI Ulusal Nükleer Araştırmalar Üniversitesine nükleer mühendislik eğitimi almak için gitti" - "Bu yıl ilk defa 13'ü ısı enerjisi, 9'u elektrik enerjisi alanında olmak üzere 22 Türk öğrencimiz St. Petersburg Büyük Petro Politeknik Üniversitesine yüksek lisans eğitimine gönderiliyor. Döndüklerinde Akkuyu Nükleer AŞ'de görev alacaklar"

Finans 12-09-19 13:09

Ukrayna’da şehir meclisinde 'abluka' krizi

Ukrayna’da şehir meclisinde bir meclis üyesi, Petro Poroşenko Bloğu ve Muhalefet Bloğu üyelerini yeni yönetimi seçmek için anlaşma yapmakla suçladı.

Haber 16-08-19 15:49

Ukrayna’da şehir meclisinde 'abluka' krizi

Ukrayna’da şehir meclisinde bir meclis üyesi, Petro Poroşenko Bloğu ve Muhalefet Bloğu üyelerini yeni yönetimi seçmek için anlaşma yapmakla suçladı.

Haber 16-08-19 15:45

DHA DIŞ - Ukrayna’da şehir meclisinde 'abluka' krizi

Ukrayna’da şehir meclisinde bir meclis üyesi, Petro Poroşenko Bloğu ve Muhalefet Bloğu üyelerini yeni yönetimi seçmek için anlaşma yapmakla suçladı.

Haber 16-08-19 15:43

Poroşenko: Canlı yayında yalan makinesinden geçmeye hazırım

Hakkında vergi kaçırma suçlaması olan eski Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko, tüm ülkenin gözü önünde 'yalan makinesine' bağlanmak istediğini söyledi.  'Pryamoy' adlı özel televizyon kanalının satışı sırasında vergi kaçırdığı iddia edilen Poroşenko, bugün Devlet Soruşturma Bürosu'nda ifade verdi.  Çıkışta kameraların karşısına geçen eski Ukrayna Devlet Başkanı, "Soruşturmanın objektifliğine ve tarafsızlığına inanmıyorum.

Haber 12-08-19 15:45

DHA DIŞ - Poroşenko: Canlı yayında yalan makinesinden geçmeye hazırım

Hakkında vergi kaçırma suçlaması olan eski Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko, tüm ülkenin gözü önünde 'yalan makinesine' bağlanmak istediğini söyledi.  'Pryamoy' adlı özel televizyon kanalının satışı sırasında vergi kaçırdığı iddia edilen Poroşenko, bugün Devlet Soruşturma Bürosu'nda ifade verdi.  Çıkışta kameraların karşısına geçen eski Ukrayna Devlet Başkanı, "Soruşturmanın objektifliğine ve tarafsızlığına inanmıyorum.

Haber 12-08-19 15:44

Poroşenko'ya yeni soruşturma

Mayıs ayında görevi Volodimir Zelenski’ye devreden Ukrayna eski Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko hakkında vergi kaçırma suçlamasıyla soruşturma açıldı.

Haber 08-08-19 09:33

DHA DIŞ - Poroşenko'ya yeni soruşturma

Mayıs ayında görevi Volodimir Zelenski’ye devreden Ukrayna eski Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko hakkında vergi kaçırma suçlamasıyla soruşturma açıldı.

Haber 08-08-19 09:30

Ukrayna'da Poroşenko'nun Maldivler tatiline soruşturma

  Ukrayna’da eski Devlet Başkanı Petro Poroşenko’nun tartışma yaratan Maldiv Adaları tatiliyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 06-08-19 15:44

DHA DIŞ - Ukrayna'da Poroşenko'nun Maldivler tatiline soruşturma

  Ukrayna’da eski Devlet Başkanı Petro Poroşenko’nun tartışma yaratan Maldiv Adaları tatiliyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 06-08-19 15:44

Ukrayna basını: Poroşenko, Türkiye’de tatilde

Ukrayna’da nisan ayında yapılan ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimlerinde rakibi, ünlü komedyen Zelenski karşısında yenilgiye uğrayıp makamını devreden Ukrayna eski Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko’nun, ailesiyle Türkiye’ye tatile çıktığı bildiriliyor.

Haber 29-07-19 23:34

DHA DIŞ

Ukrayna’da nisan ayında yapılan ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimlerinde rakibi, ünlü komedyen Zelenski karşısında yenilgiye uğrayıp makamını devreden Ukrayna eski Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko’nun, ailesiyle Türkiye’ye tatile çıktığı bildiriliyor.

Haber 29-07-19 23:33

Türk öğrencilere Leningrad NGS'de uygulamalı eğitim

St. Petersburg Büyük Petro Politeknik Üniversitesi'nde eğitim gören Türk öğrenciler, Leningrad Nükleer Güç Santrali'nde uygulamalı eğitim aldı

Finans 25-07-19 13:14

“Dönüşüme ayak uyduramayan ticari işletmeler kaybetmeye mahkumdur”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan: - “Mobil teknolojilerde son yıllarda hızlanan gelişim, 4,5G hizmeti ve çok yakında hayatımıza girmesini beklediğimiz 5G ve ötesi teknolojilerle çok daha ileri boyutlara taşınacaktır. Günümüzde bu dönüşüme ayak uyduramayanlar, özellikle ticari işletmeler, küresel rekabet ortamında kaybetmeye mahkumdur” - “Bu zamana kadar ulaşım ve iletişim yatırımları için 741 milyar TL harcadık. Bunun 150 milyar TL’sini yap işlet devret yöntemi ile gerçekleştirdik” - “Dünyanın ulaşım sistematiği içinde ülkemiz kilit bir noktada bulunmaktadır. Öyle bir coğrafyada yaşıyoruz ki üç kıtanın kesiştiği noktada, önemli ticaret koridorları üzerinde bulunmamız hasebiyle adeta doğal lojistik merkezi konumundayız” - “Petro-kimya tesisleri, otomotiv sanayisine yönelik imalat tesisleri ile liman, OSB ve maden sahaları başta olmak üzere önemli yük merkezlerine hizmet edecek iltisak hatları ve lojistik merkezlerin tamamlanmasıyla, demir yollarımız, taşımacılıkta daha fazla yük alan pozisyona gelecektir”

Finans 24-07-19 18:33

Macaristan-Ukrayna arasındaki gerginlik sürüyor

Ukrayna parlamentosunun yaklaşık iki yıl önce kabul ettiği ve ülkedeki azınlıkların Ukraynaca eğitim almalarını öngören ''eğitim kanunu'' sonrası bozulan Macaristan-Ukrayna ilişkilerinde düzelme beklenmiyor - Ukrayna'nın bir önceki Cumhurbaşkanı Petro Proşenko'yu Macar düşmanı siyaset izlemekle suçlayan Budapeşte yönetimi, yaşanan tüm krizlere rağmen, Ukrayna'daki siyasi değişimi ve yeni Cumhurbaşkanı Vladimir Zelensky'i iki ülke arasındaki ilişkilerin iyileşmesi açısından bir fırsat olarak görüyor - Nepszava gazetesi yazarı Laszlo David: - ''Geçtiğimiz günlerde Bakan Peter Szijjarto, Toronto'da barış eli uzattı ve ilişkilerin düzeltilmesini teklif etti. Macar hükümeti yeni Ukrayna yönetiminden yeni bir duruş sergilemesini umuyor. Bu her iki tarafın da çıkarına olur ama gerçekleşme ihtimali oldukça düşük''

Haber 09-07-19 11:05

Poroşenko’nun tersanesi kundaklandı

Eski Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko’nun Kiev’de bulunan gemi parçalama ve üretim tersanesi kimliği belirsiz kişilerce kundaklandı.Ukrayna’nın eski Devlet Başkanı Petro Poroşenko’nun başı bu kez kundakçılarla belaya girdi.

Haber 30-05-19 10:50

Poroşenko’nun vatandaşlıktan çıkardığı Saakaşvili yeniden Ukrayna’da

Ukrayna’nın bir önceki Devlet Başkanı Petro Poroşenko tarafından vatandaşlıktan çıkarılıp sınır dışı edilen Odessa’nın valisi ve Gürcistan eski Devlet Başkanı Mikheil Saakaşvili, Ukrayna’da Vladimir Zelenskiy’in devlet başkanlığını almasının ardından vatandaşlığını tekrar alarak, Ukrayna’ya geri geldi.Vladimir Zelenskiy Ukrayna Devlet Başkanlığı görevini üstlendikten sonra politik bir karara imza attı.

Haber 29-05-19 22:29

Ukrayna parlamento seçimlerine gidiyor

Ukrayna’da çiçeği burnunda Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin dün parlamentoyu feshetmesinin ardından parlamento seçimlerinin 21 Temmuz’da yapılabileceği ifade edildi.Ukrayna’nın yeni Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, eski Devlet Başkanı Petro Poroşenko’nun partisinin çoğunlukta bulunduğu mecliste kontrolü ele almak için kolları sıvamıştı.

Haber 21-05-19 14:56

SOCAR Türkiye'de yatırımlarına devam edecek

STAR Rafineri Genel Müdürü Mesut İlter: - "SOCAR, Türkiye'nin en büyük yatırımcılarından. Bugüne kadar 15 milyar dolar yatırım tamamlanmış vaziyette ve bu ilk etapta 19,5 milyar dolara çıkacak. Türkiye ekonomisine güvenimiz tam" - Petkim Genel Müdürü Anar Mammadov: - "STAR Rafinerinin devreye alınması bize yeni bir petro-kimya yatırımının önünü açtı. STAR Rafineriden yıllık 1 milyon tona kadar reformat ürün çıkacak. Bu ürün de petro kimya alanında çok değerli bir ham madde"

Yurthaber 21-05-19 10:51

SOCAR Türkiye'de yatırımlarına devam edecek

STAR Rafineri Genel Müdürü Mesut İlter: - "SOCAR, Türkiye'nin en büyük yatırımcılarından. Bugüne kadar 15 milyar dolar yatırım tamamlanmış vaziyette ve bu ilk etapta 19,5 milyar dolara çıkacak. Türkiye ekonomisine güvenimiz tam" - Petkim Genel Müdürü Anar Mammadov: - "STAR Rafinerinin devreye alınması bize yeni bir petro-kimya yatırımının önünü açtı. STAR Rafineriden yıllık 1 milyon tona kadar reformat ürün çıkacak. Bu ürün de petro kimya alanında çok değerli bir ham madde"

Finans 21-05-19 10:49

Zelenskiy’in ilk icraatı erken seçim

Ukrayna’nın yeni Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, meclisi dağıttığını ilan ederek erken seçim çağrısında bulundu.Ukrayna’nın yeni Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, eski Devlet Başkanı Petro Poroşenko’nun partisinin çoğunlukta bulunduğu mecliste kontrolü ele almak için kolları sıvadı.

Haber 20-05-19 13:15

Kırım Tatar Sürgünü'nün 75. yılı

Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko: - "Kırım Tatarları, 75 yıl önce Sovyet döneminde uğradığı zulüm ve baskıyı bugün de yaşıyor" - "Bugün, Kırım'da siyasi ve dini zulüm altında hapiste olan 86 kişinin 60'tan fazlası Kırım Tatarı"

Haber 18-05-19 19:14