Hasanoğlan'da, ekmek alıp evine dönen 7 yaşındaki 2 çocuktan biri, ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti, diğeri ağır yaralandı.
Hasanoğlan'da ekmek aldıktan sonra evine gitmek üzere yol kenarında yürüyen aynı yaştaki Samet Karacoğlu ve Berdan Yumli'ye (7), Fatih Caddesi'nde O.G'nin (17) kullandığı 06 H 6256 plakalı otomobil çarptı.
Yumli olay yerinde hayatını kaybetti, Karacaoğlu ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yumli'nin cesedi, savcılık incelemesinin ardından Elmadağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Ehliyetsiz olduğu belirlenen O.G. ise gözaltına alındı.
Muhabir: Murat Kaya / Ertuğrul Subaşı
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz