Ankara’da bir barda çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı.
Olay, saat 04.00 sıralarında, Çankaya’daki bir barda yaşandı. Bara gelen kimliği belirsiz şahıslar ile yılbaşı eğlencesi için orada bulunan bir grup arasında tartışma çıktı. Barın dışına çıkan iki grubun tartışması silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada iki kişi silahla, iki kişi de darp sonucu yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Silahlı şahıslar ise olay yerinden kaçtı.
Polis ekipleri, bar içinde ve dışında incelemelerde bulundu. Kaldırım üstünde boş kovanlar bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz