Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan Hilalkent Düğün salonunda çok sayıda Hilalkent mahalle sakini ile bir araya geldi.
Büyük bir coşku ve ilgi eşliğine salona gelen Arslan, “Arslan gelecek, Yüzler Gülecek” ,” Saadet Kazanınca, Elazığ Kazanacak” sloganlarıyla karşılandı.
Programda konuşan Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan adayı Haluk Arslan, Arslan, mevcut belediyenin sorumsuzluk ve usulsüzlük çukuruna battığını, hizmet etmeyi değil, rant elde etmeyi hedefleyen bir yapıya sahip olduğunu iddia etti.
Arslan, yanlışın yanlışla düzeltilmeyeceğini, yanlışın doğru ile düzeltilmesi gerektiğini ifade ederek, Saadet Partisinin geçmişten bugüne halkı hiçbir zaman yanıltmadığını, doğruluğu ve tevazuyu esas aldığını söyleyerek, çözümün ancak Milli Görüşle sağlanabileceğini belirtti.
Arslan, hizmette partizanlık yapmayacaklarını, görüşü, düşüncesi ne olursa olsun, hizmeti insan için yapacaklarını, iş başına geldiklerinde rantı ve sömürüyü sonlandırarak belediyenin girişine “Rüşvet alanda, verende Mel’undur” tabelasını asacaklarını ve hemen ardından ilk olarak içme suyuna %50 indirim yapacaklarını belirtti.
Ajans23/Buşra KESKİN
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz