YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aso Yönetim Kurulu Başkanlığına Nurettin Özdebir Yeniden Seçildi

ASO Yönetim Kurulu Başkanlığına, Nurettin Özdebir yeniden seçildi. Özdebir, “Sizlerin de desteği ile bu onurlu...

ASO Yönetim Kurulu Başkanlığına, Nurettin Özdebir yeniden seçildi. Özdebir, “Sizlerin de desteği ile bu onurlu görevi layıkıyla yapmaya çalışacağım” dedi.

Ankara Sanayi Odası'nda (ASO) başkan, yönetim kurulu ve disiplin kurulu üyelerinin belirlendiği seçim bugün gerçekleştirildi. ASO Başkanı Nurettin Özdebir, 77 delegeden 71 oyla yeniden başkan seçildi. Oylamanın ardından konuşma yapan Özdebir, başkanlık görevini Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’dan devraldığını hatırlatarak, “Beklediğimden fazla oyu bana layık gördüğünüz için teşekkür ediyorum. Tüm meclis üyeleri ASO’yu saygın bir noktaya getirdiler. Sizlerin de desteği ile bu onurlu görevi layıkıyla yapmaya çalışacağım” diye konuştu. Türkiye’nin huzur ve barış adına yolunun açık olduğunu dile getiren Özdebir, “Ülkemizin geleceğini çok açık görüyorum. Ufkumuz ve yolumuzun açık olduğuna, ufak tefek taşların ayıklanacağına inanıyorum” dedi.

Geçen hafta ilk aşaması yapılan ve 77’si meclis üyesi olmak üzere 186 Komite üyesi seçilen ASO’da yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: “Celal Koloğlu, Mehmet Doğanlar, Seyit Ardıç, Yılmaz Kayaaslan, Fahrettin Kürklü, Bülent Bayram, Aytaç Muhittin Dinçer, Seyit Koca, Mevlüt Açıkgöz ve Musa Ertunç.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler