SPOR

Aybaba ayrılığı telefonda gerçekleşti

Fikret Orman ile görüşemeyen Aybaba, Ahmet Kavalcı ile masaya oturdu, 2+2 yıllık nikah bozuldu. Kavalcı, Başkan seninle devam etmeyecek deyince Aybaba tazminatını istedi...

Aybaba ayrılığı telefonda gerçekleşti

Beşiktaş'ta Samet Aybaba ile resmi olarak yollar ayrıldı. Aslında aylardır konuşulan ama hem Aybaba hem de yönetim tarafından yalanlanan ayrılık pazartesi günü gerçekleşti. Her şey Kayseri deplasmanında başladı. Dönüş uçağında Başkan Fikret Orman ile Samet Aybaba, arasında mesajlaşmalarla başlayan tur pazartesi 16.00'da ayrılıkla sona erdi.

GÖRÜŞME ISRARI
Maç sonrası Yarın, başkanla görüşeceğim diyen Samet Aybaba, gece seyahet dönüşü Hepinize iyi tatiller diliyorum. Yolculuğun ardından birçoğunuz özel arabaları ile evlerine gidecek. Şimdiden hepinize iyi tatiller diliyorum diyerek takıma adeta veda etti. Ardından pazartesi günü Fikret Orman ile masaya oturmak için telefon etti. Ancak Orman, babasının ameliyatı nedeniyle görüşmeyi salıya ertelemek istedi. Aybaba, durumun çözülmesini istedi ve Ümraniye'de zirve önerdi. Orman gelemeyeceğini belirtirken Futbol Komitesi Başkanı Ahmet Kavalcı, tesislere geldi ve Samet Aybaba ile masaya oturdu.

"HİÇ HAK ETMEDİM"
Görüşme yarım saat kadar sürdü. Aybaba'ya Kavalcı, Başkanımızın aldığı karar doğrultusunda seninle çalışmayı düşünmüyoruz. Gerekirse, Başkan íle de görüşebilirsin dedi. Aybaba da buna karşılık, Orman'a telefon etmek istedi ve Beni başarısız bulduysanız bırakın dedi.

Orman da Duygusal davranmayacağız diyerek ayrılık sinyali verdi. Aybaba telefonu kapatıp Kavalcı'ya Kararınıza saygılıyım ama böyle bir davranışı hak etmedim. Bir kere daha feda etmeyeceğim. Avukatımla görüşün. Ben karışmayacağım yanıtını verdi. Kavalcı, Haklarını alacaksın, kulüp bulana kadar maaşını öderiz diye konuştu.

TELEFONDA VERDİ
Kavalcı, Aybaba ile tekrar telefonda konuştu. 1 yıllık ücretini tazminat olarak alan Aybaba, istifasını telefonda verdi, Kavalcı da kabul etti. Böylece Samet Aybaba macerası 1 yılını doldurmadan sona erdi.

"ORMAN DA BIRAKSIN"

Samet Aybaba istifası ile ilgili sert açıklamalarda bulundu:

Kesinlikle istifa ettim diye bir şey yok. Son 2.5 aydır devamlı benim yerime antrenör isimleri geçiyor. Yerime 100 tane hoca ismi yazıldı. Biz de bu durumla ilgili duyduğumuz sıkıntıyı dile getirdik 3'üncülük Beşiktaş için başarı değildir, başarısızlık halinde herkes gider' diye Başkanımızın da bir beyanatı vardı. Biz de eğer böyle görüyorsa gereğini yapsın' dedik. Benim herhalde Beşiktaşlılığım bazı insanlara biraz ağır geldi. Doğru dürüst geldik, işimizi yaptık. Hiçbir beklenti içine girmedik.Hiç kimse bizi pohpohlasın, diye bir beklentimiz olmadı. Ancak bize karşı saygılı olmalarını istedik. Sonuçta biz her zaman Beşiktaşlı kalacağız. Yarın bir terslik olursa yine Beşiktaş'ın hizmetinde oluruz.

spor haberleri beşiktaş haberleri

Canlı Skor

YORUMLARI GÖR ( 0 )
Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler