Bafra Sebze Üreticileri Birliği'nin 6. olağan genel kurulu yapıldı.
Bafra Ziraat Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen genel kurulda konuşan Sebze Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Bilgiç, 3 yıldır birliğin aktif bir şekilde faaliyet gösterdiğini belirterek, üreticilerden birliğe karşı daha duyarlı olmalarını istedi.
Genel kurul toplantısına, Samsun Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Recep Kırbaş, Bafra Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe Müdürü Ahmet Dursun, Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, Bafra Sebze Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Bilgiç ve birlik üyesi çiftçiler katıldı.
442 üyeden, 71 üyenin katıldığı toplantı sonucu, Bafra Sebze Üreticileri Birliği Başkanlığı'na Mehmet Bilgiç yeniden seçildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz