Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Fütüristler Derneği Başkanı Ufuk Tarhan ve dernek üyelerini kabul etti.
Bakan Bağış, Avrupa Birliği Bakanlığı'nın Ortaköy'deki ofisinde Tüm Fütüristler Derneği Yönetim Kurulu ve üyeleriyle bir araya geldi. Bakan Bağış, "Fütüristim benim de çok aşina olmadığım bir tabirdir. Ama daha evvelki iki toplantıda sizlerin görüşlerinizi duydukça benim de ilgimi çekti. Şu anda Türkiye olarak belki geleceğin belirlenmesinde kritik bir ülkeyiz" dedi.
Basın mensuplarının kısa süreliğine görüntü almasının ardından görüşme basına kapalı olarak devam etti.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz