YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bakan Eker’den Bingöl Belediyesi’ne Ziyaret

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bingöl’e gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Kalkınma...

Bakan Eker’den Bingöl Belediyesi’ne Ziyaret

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bingöl’e gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl Belediye Başkanlığı’nı ziyaret ederek Başkan Serdar Atalay’dan çalışmalar hakkında brifing aldı.

Başkan Atalay’ın brifinginin ardından kısa bir konuşma yapan Bakan Eker, Bingöl’ün deprem kuşağında yer aldığını ve bu nedenle tarih boyunca zaman zaman ağır deprem felaketleriyle karşılaştığını hatırlattı. Son olarak 2003 yılında Bingöl’de yıkıcı bir depremin meydana geldiğine dikkat çeken Bakan Eker, “O tarihten itibaren kısa süre içerisinde yaralar sarılmaya başlandı. Bugün şehir büyük ölçüde altyapısıyla ve diğer kurum ve kuruluşlarla kentselleşmeye yönelik çok iyi mesafe kat etti. Tabii depreme dayanıklı konutların yapılması, şehir altyapısının yeniden dizayn edilmesi son derece önemli. AK Parti belediyecilik anlayışı burada da kendini gösteriyor. Yeni yerleşim alanları, kentsel dönüşüm alanları, diğer mahallelerin altyapı ile ilgili sorunlarının çözülmesi adeta modern ve hizmet üretilir bir kent merkezine dönüşmesi AK Parti belediyecilik anlayışıyla birlikte önemli mesafe kat ediliyor. Bunda Belediye Başkanımız Serdar Atalay’ın çok büyük çabası ve katkısı var. Kendisini kutluyoruz. Hükümet olarak Bingöl’ün daha güzel bir şehir olması, vatandaşlarımızın refah içerisinde olması için ve çevresi ile birlikte kalkınması için bir çaba içerisindeyiz. Belediye Başkanımıza, Belediye Meclis üyelerimize ve diğer arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Allah yardımcınız olsun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Serdar Atalay, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’e plaket takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler