YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Balayı kana bulandı

Kütahya'da takla atan otomobilde bulunan yeni evli çiftten Mehmet Altınkaya öldü, Güldalı Altınkaya ise yaralandı.

Balayı kana bulandı

Balayından dönen yeni evli çiftin içinde bulunduğu otomobil Kütahya'da takla attı. Kazada 27 yaşındaki Mehmet Altınkaya öldü, 25 yaşındaki Güldalı Altınkaya hastaneye kaldırıldı.

Kaza, dün saat 18.30 sıralarında Kütahya-Eskişehir karayolunun 13’üncü kilometresinde meydana geldi. 4 gün önce evlenen ve balaylarını Yalova’daki bir otelde geçirdikten sonra kiraladıkları 07 EYG 55 plakalı otomobille Denizli’ye gitmek isteyen Mehmet Altınkaya ile eşi Güldalı Altınkaya’nın içinde bulunduğu otomobil direksiyon kontrolünün kaybolması sonucu takla atarak devrildi.

Kazada otomobil sürücüsü Mehmet Altınkaya ile eşi Güldalı Altınkaya ağır yaralandı. Kaza yerine gelen 112 ambulanslarıyla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Mehmet Altınkaya doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak öldü.

Tedavi altına alınan Güldalı Altınkaya’nın ise tedavisinin sürdüğü ve durumunun ağır olduğu belirtildi.

Kütahya İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri bir kişinin ölümü bir kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan trafik kazasıyla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler