YURTHABER

İstanbul
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başkan Akgün Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, eğitime katkı sağlamanın herkese nasip olmayacak kadar önemli bir...

Başkan Akgün Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, eğitime katkı sağlamanın herkese nasip olmayacak kadar önemli bir hizmet olduğunu söyledi.

Okul ziyaretlerine devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bu seferki ziyareti Çakmaklı Cumhuriyet İlköğretim Okulu oldu. Çakmaklı İlköğretim Okulu öğretmen ve okul aile birliğinin el ele vererek hazırladığı sabah kahvaltısına Başkan Akgün’ün yanı sıra Büyükçekmece Kaymakamı İbrahim Yurdakul, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı, Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner ve ilçe genelindeki okul müdürleri katıldı.

Kahvaltıyı hazırlayan öğretmen ve okul aile birliğine teşekkür eden Başkan Akgün, öğretmen ve veliler arasındaki bu uyumun öğrencilere başarı olarak yansıyacağını söyledi. Kahvaltıdan sonra öğretmenlerle konuşan Başkan Akgün, okul hakkında bilgi alarak okulun eksiklerini en kısa zamanda tamamlayacağını vurguladı.

Daha sonra hayırsever işadamı Adnan Ülgez tarafından merhum babası Kemal Ülgez’in anısına Çakmaklı Cumhuriyet İlkokulu’nda oluşturulan kütüphanenin açılışına geçildi.

Adnan Ülgez ile bir süre sohbet eden Başkan Akgün, açılış konuşmasında okul yapmanın herkese nasip olamayacak kadar önemli bir hizmet olduğunu belirtti. Başkan Akgün, “Ben öyle zengin iş adamlarımızı tanırım ki eğitim adına tek bir dikili ağacı yoktur. Öyle iş adamı dostlarım da vardır ki okul okul gezerek eksikleri öğretmen ve okul müdüründen öğrenip sessiz sedasız tamamlamak için adeta paralanıyor. Bence okul yapmak eğitime katkı sağlamak herkese nasip olmayacak kadar ulvi bir hizmettir” dedi.

Konuşmaların ardından Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve protokol üyeleri, ağaç dikme şölenine katılarak ağaç dikti.

Başkan Akgün Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Başkan Akgün Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler