Batman'da etkili olan kar yağışı ilçelere bağlı köy ve mezra yollarının ulaşıma kapanmasına neden oldu. Kar yağışı ile birlikte Sason ve Kozluk ilçelerinde 26 köy ve 84 mezra yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.
Sason ilçesinin dağlık kesimlerinde yoğun kar yağışı ve bazı birimlerinde de yoğun yağmur yağışı nedeniyle 18 köy ve 74 mezra yolunun ulaşıma kapandığını belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri H. Yusuf Karatoprak, Kozluk ilçesinde de yağıştan dolayı 8 köy ve 10 mezra yolunun kapandığını dile getirdi. 6 ekip ve ekipmanla yol açma çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Karatoprak, kurum olarak kapalı yolların yeniden ulaşıma açılması için her türlü hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz