YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bayram Tatilinde Hava Sıcaklığı Değişmeyecek

Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Yozgat'ta bayram tatili süresince havanın az bulutlu ve açık geçeceği, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik

Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Yozgat'ta bayram tatili süresince havanın az bulutlu ve açık geçeceği, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı ve bölge genelinde mevsim normallerinin 1-2 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor.

Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, arefe gününe denk gelen yarın bölge genelinde hava açık ve az bulutlu olarak geçecek.

Bayramın 1. günü Kayseri açık ve az bulutlu, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Yozgat parçalı bulutlu olacak. Bayramın 2. günü Kayseri, Kırşehir ve Nevşehir açık ve az bulutlu, Yozgat ve Sivas parçalı bulutlu, Sivas'ın kuzey kesimleri öğle saatlerinde mevzi sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Bayramın son günü bölge genelinde hava açık ve az bulutlu olacak.

Tatil süresince bölgede en yüksek hava sıcaklının Kayseri'de 26-28, Kırşehir'de 27-29, Nevşehir'de 25-27, Sivas'ta 24-27, Yozgat'ta 24-26 derece aralıklarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler