YURTHABER

Kapat

Belediye başkanına gözaltı

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesinde Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda, Doğubayazıt Belediye Başkanı

Belediye başkanına gözaltı

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesinde Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda, Doğubayazıt Belediye Başkanı BDP'li Canan Korkmaz'ın da aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Polisler, sabahın erken saatlerinde Belediye Başkanı Canan Korkmaz'ın evine, Belediye, ve dört ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Belediye ve ikametlerde arama yapan polis, Belediye Başkanı Canan Korkmaz, Belediye Meclis Üyesi Nazan Bağlan Söğüt ile BDP ilçe yöneticisi Mehmet Birdal, BDP'li Ahmet Utuş, İsa Karahan'ı gözaltına aldı. Başkan Korkmaz'ın da aralarında bulunduğu 5 kişi, Uluyol Polis Karakoluna götürüldü. Belediyede aramalar sürerken, Belediye Başkanı Canan Korkmaz ile Belediye Meclis Üyesi Nazan Bağlan Söğüt adliyeye sevk edildi. Adliye önünde basın açıklaması yapan Belediye çalışanları ve BDP'liler yapılan operasyonu kınadıklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat