YURTHABER

Kocaeli
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bilgi Evlerinde 3 bin 500 öğrenci ter döktü

Çayırova Belediyesi’nin 7 farklı merkezde hizmet verdiği Bilgi Evleri’nde yeni öğretim döneminin ilk deneme sınavında 3 bin 500 öğrenci ter döktü.Fiziki donanımı ve tecrübeli eğitimcileri ile eğitim hizmetleri veren Çayırova Bilgi Evlerinde okuyan öğrenciler, hafta sonu Türkçe, matematik, fen bilimleri, İngilizce, sosyal bilgiler, din kültürü ve ahlak bilgisi derslerinden deneme sınavına girdiler.

Bilgi Evlerinde 3 bin 500 öğrenci ter döktü

Çayırova Belediyesi’nin 7 farklı merkezde hizmet verdiği Bilgi Evleri’nde yeni öğretim döneminin ilk deneme sınavında 3 bin 500 öğrenci ter döktü.
Fiziki donanımı ve tecrübeli eğitimcileri ile eğitim hizmetleri veren Çayırova Bilgi Evlerinde okuyan öğrenciler, hafta sonu Türkçe, matematik, fen bilimleri, İngilizce, sosyal bilgiler, din kültürü ve ahlak bilgisi derslerinden deneme sınavına girdiler. Kazanımlarını ölçmek ve bilgileri pekiştirerek tatlı bir rekabet ortamı oluşturmak amacıyla yıl içerisinde belirli aralıklarla düzenlenecek olan deneme sınavlarına katılan öğrenciler, eğitim hayatları boyunca karşılaşacakları sınav heyecanlarını yenme fırsatı bulacaklar. 2. sınıflardan başlayarak 8. sınıf öğrencilerinin dahil edildiği deneme sınavları sonuçlarına göre öğrencilerin ihtiyaç duydukları alanlarda özel ders programları belirlenecek.

Bilgi Evlerinde 3 bin 500 öğrenci ter döktü

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler