YURTHABER

Kapat

Bostanlıspor’un Ragbi 2. Liginde Rakipleri Belli Oldu

İzmir’in ilk ragbi takımı Bostanlıspor, 2012/2013 Türkiye Ragbi 2. Ligi B Grubu'nda yer aldı. Türkiye...

Bostanlıspor’un Ragbi 2. Liginde Rakipleri Belli Oldu

İzmir’in ilk ragbi takımı Bostanlıspor, 2012/2013 Türkiye Ragbi 2. Ligi B Grubu'nda yer aldı. Türkiye Ragbi Federasyonu’nda çekilen kurayla Kuşadası Kartalları Ragbi Kulübü, Orduspor, Koç Üniversitesi Spor Kulübü ile B Grubu’nda eşleşen Bostanlıspor, ilk maçını kendi sahasında Kuşadası Kartalları ile oynayacak.

2. maçı için İstanbul deplasmanına çıkacak olan Bostanlıspor, burada Koç Üniversitesi ile karşılaşacak. Yeşil kırmızılı ekibin üçüncü maçı ise, kendi evinde Orduspor ile olacak. Maç tarihlerini Türkiye Ragbi Federasyonu belirleyecek.

Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, İzmir’de ilkler kulübü olmaya devam ettiklerini, beyzbolden sonra ragbide de ilk takımı kurarak lige katıldıklarını belirtti. Genç ve tecrübesiz bir ekibe sahip olmalarına karşın iyi derece elde edeceklerini de belirten Erboy, en kısa zamanda ragbi spor eğitim okulunu da açacaklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat