Aydın’ın Buharkent ilçesinde iki otomobilden şüphelenen İlçe Emniyet Amirliği Ekipleri zula halde 18 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirdi. Operasyon sırasında iki otomobile 18 bin 500 paket sigaranın nasıl zulalandığı ise polis ekiplerini şaşırttı.
Edinilen bilgiye göre Buharkent ışıklı kavşakta Denizli istikametine gitmekte olan iki araçtan şüphelenen Buharkent İlçe Emniyet Amirliği Ekipleri, 34 ve 06 plakalı iki aracı durdurarak inceleme yaptı. İnceleme sırasında koltukların altında ve aracın bazı bölümlerine yapılan gizli yerlerde buldukları değişik markalardaki kaçak sigara paketlerine el koydu. Araçlarda Urfa nüfusuna kayıtlı ve birbirleriyle akraba olduğu öğrenilen F.B., F.B., H.B. ve A.T. isimli 4 şahıs gözaltına alındı. Olayla ilgili gözaltına alınan şahıslar ifadelerinin alınmasının ardından Nazilli Adliyesine sevk edilecek.
Kaçak sigara operasyonunda ele geçirilen 18 bin 500 paket sigaranın, Gümrük Muhafaza Müdürlüğüne teslime dileceği öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz