YURTHABER

Kapat

Burdur CHP İl Başkanlığına Süleyman Erman Seçildi

Burdur CHP İl Başkanlığına, yeniden Süleyman Erman seçildi.

Burdur CHP İl Başkanlığına, yeniden Süleyman Erman seçildi.

Burdur Belediyesi Kongre Sarayı'nda yapılan kongreye CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Burdur CHP Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile ilçe ve belde belediye başkanları ve partililer katıldı.

Mevcut başkan Süleyman Erman ile Recep Karakaya'nın yarıştığı kongrede yapılan seçim sonucunda, oy kullanan 183 delegeden 125'inin oyunu alan Süleyman Erman, yeniden başkanlığa seçildi. Recep Karakaya'nın 52 oy aldığı seçimde 6 oy da geçersiz sayıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat