0 kazandı.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Orduspor galibiyeti ardından yaptığı açıklamada, birkaç maç dışında bu kadar üstün oynadıkları bir maç hatırlamadığını söyledi.
Tribünde kendilerine destek veren taraftarlara teşekkür eden Sağlam, “Stada gelmeyen taraftarlara da teşekkür ediyorum. Onlarda televizyon başında desteklemişlerdir. Haklı sebepleri vardır ama bu takım daha fazla ilgi görmeyi hak ediyor. İnşallah sonraki maçlarda onları da tribünlerde görürüz. 5. Sezonumuzu yaşıyoruz. Bir kaç maç dışında bu kadar üstün oynadığımız maç hatırlamıyorum. Yaklaşık 15 tane pozisyon bulduk. Bugünün tek olumsuz tarafı daha fazla gol çıkarmamız gerekiyordu. Futbol kalitesinin karşılığını tesadüf gol ile bulduk. Oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Altay’la oynayacağımız maça hazırlanacağız. Bu yoğunluğun üstesinden gelmek istiyoruz. Altay maçını kazanıp Türkiye Kupası’nda ilk 8’e kalmak istiyoruz” dedi.
Arjantinli oyuncu Pablo Batalla’nın oyundan çıkarken yaşanan gerilimin sorulması üzerine Sağlam, “Batalla’nın çıkmasını zaman kazanmak için yaptık. Batalla’nın biraz daha ağır sahadan çıkmasını istedik” diye konuştu.
Basser’in gördüğü kırmızı kartı değerlendiren Sağlam, “Basser’e sordum ikinci sarı kartın haklı olduğunu söyledi. Hakem her şeye rağmen iyi bir karşılaşma yönetti” şeklinde konuştu.
Bursaspor’un Şilili golcüsü Sebastian Pinto ise, “Evimizde oynadığımız maçlardaki beraberlik serisini bittirmek istiyorduk. İlk dakikadan beri defans yaptılar. Bizde pozisyona girdik. Kazandığımız için mutluyuz” ifadelerini kullandı.
Bir gazetecinin “Son haftalarda sakatlığın mı vardı? Başka sebeplerden dolayı mı oynamıyordun?” sorusuna Pinto, “Bunu gazeteci olarak sizin daha iyi bilmeniz gerekir. Sakatlığımı doktorum açıklamıştı. Son haftalarda sakattım. Sakatlığımı atlattım ve oynadım” cevabını verdi.
Kaçırdığı net pozisyon ile ilgili soru üzerine ise Pinto, “Siz oynasaydınız daha iyi o zaman” diyerek tepki gösterdi.
Yeşil-beyazlı takımın tecrübeli oyuncusu Tuncay Şanlı, maçtan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını dile getirerek, “Bu maçı mutlaka kazanmak zorundaydık. Çok fazla pozisyon kaçırdık. Buraya gelen her takım biraz kapalı oynuyor. Bu kadar istek olduktan sonra golü de bulduk. Kazandığımız için mutluyuz. Maçtan öncede taraftarımızı bekliyoruz demiştim. Biz bir aileyiz. Tepkiler olacaktır. Kötü oynarsak tepkiler olacak. Eski coşkulu taraftarımızı bekliyoruz. Maç eksiği önemlidir. Bundan önceki senelerde çok fazla oynamadım. 5 yıl boyunca yurt dışında olup Türkiye’ye gelince biraz zor oluyor. Zamanla daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Bende bu takımın parçasıyım” şeklinde konuştu.
ORDUSPOR CEPHESİ
Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, “Bu sezondaki en kötü ilk yarıydı. İkinci yarı bazı şeylere daha iyi yapmaya başladık. Oyuncu değişikliğini yapamadık. Takım için zor bir durum. Çünkü moral açısından iyi olmadı” açıklamasında bulundu.
Ordusporlu oyuncu Şamil Çinaz 90 dakika boyunca defans yaptıklarını ifade ederek, Medical Park Antalyaspor maçında 3 puan elde etmek için mücadele edeceklerini vurguladı.
Ordusporlu futbolcu Ali Çamdal ise, “Çok üzgünüz. İyi mücadele ettik. Mağlup olduğumuz için üzgünüz. Umarım Medical Park Antalyaspor maçında telafi ederiz” yorumunu yaptı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz