Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında 19 Ağustos Pazar günü konuk edeceği Kayserispor hazırlıklarına devam etti.
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Topla yapılan ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 5'e 2 pas pres çalışması ile devam etti. Daha sonra istasyon çalışması gerçekleştirilen yeşil - beyazlılar son bölümde yarı sahada çift kale maç yaptı.
Antrenmana, milli takımda bulunan Basser ve Okan Deniz katılmazken, milli takımdan dönen İsmail Haktan takımla birlikte antrenman yaptı. Serdar Aziz ise takımdan ayrı çalıştı. Yeşil-beyazlılar, yarın yapacağı antrenmanla Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürecek.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz