- ADANA'da bir apartmanın bahçesinden çaldıkları motosikletleri birbirlerine bağlayarak götüren üç hırsızdan biri kovalamaca sonucu yakalandı. Zanlıların bırakıp kaçtığı motosikletler sahiplerine teslim edildi.
Merkez Seyhan İlçesi'ndeki bir apartmanda oturan Ferhat ve Yusufcan Koga, saat 20.00 sıralarında işten gelip, motosikletlerini kilitleyerek evlerine girdi. Gece 24.00 sıralarında plakasız bir motosikletle gelen üç kişi, demir kesme makasıyla Koga kardeşlerin motosikletlerinin kilidini kırdı. Çaldıkları iki motosikleti , kendi motosikletlerinin arkasına iple bağlayan zanlılar, olay yerinden ayrıldı. Yoldan geçen vatandaşların, motosikletlerin sürüklenerek götürüldüğünü fark edip durumu polise bildirdi. İhbar üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, şüphelileri Öğretmenler Bulvarı üzerinde fark etti. Ekiplerin 'dur' uyarısına rağmen şüpheliler, motosikleti yola bırakıp, ara sokaklara girerek kaçtı. Kovalamaca sonucu hırsızlardan biri yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, iki motosikleti yeni, plakasız olanı ise bir hafta önce çaldıklarını itiraf etti.
Karakola götürülen motosikletler, yapılan işlemlerin ardından sahiplerini teslim edildi. Ekipler, kaçan iki zanlıyı yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz