ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğü'nde e-konferans dönemi başladı.
İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan alt yapı çalışmalarının sonuca ulaşmasının ardından, makam odasındaki bilgisayar üzerinden Bayramören, Yapraklı, Eldivan, Ilgaz, Çerkeş, Korgun ve Şabanözü ilçe Milli Eğitim Müdürleri ile e-konferans sistemiyle görüntülü olarak ilk görüşmesini yaptı.
Müdür Petek, ilk görüşmede, ilçe milli eğitim müdürlerinin e-konferans için alt yapılarını devamlı hazır tutmaları gerektiğini ifade ederek, İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin internet sitelerini her zaman güncellemesi gerektiğini kaydetti.
Muhabir: Özgür Alantor
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz